Varmt!!

Haha jag har glömt bort hur det är när det är sommar =) Det märks tydligt på hundarna att dom blir påverkad av värmen. Dom ligger mest ner, inte alls lika busigt som det har varit under vinterhalvåret. Stella och Tootsie har kört lite busrejs idag, men mycket mer än så har det inte varit. Eller jo förstås, Rudolf och Rocky kan nog inte träffas utan att busa =)

Å själv blir man jättesvettig på promenaderna. Men det är så skönt med sommar igen, så det är värt lite (läs mycket) svett =)

På torsdag åker jag (Annelie) till London! Ska bli skönt med en liten minisemester!! Då kommer Petras kille Torsten vara här och hjälpa till. Om jag inte bloggar imorrn med så säger jag nu: TREVLIG HELG!!!!

Hejsvej

Sommar!!

Ja idag är det verkligen sommar ute! Så skönt!! Nu har det ju varit långhelg, och det märks även på hundarna =) Dom flesta var extra glada att komma hit imorse. Och så märks det på promenaderna, dom är "busigare" än vanligt. Har liksom glömt dagisreglerna. Men det brukar ge sej ganska snabbt.

Idag fick vi en tråkig nyhet. Tulo ska sluta hos oss =(  Han slutar redan nu direkt. Kommer bara gå här litegrann i juli, sen inge mer. Jättetrist verkligen! Hector kommer bli ledsen att hans bästis inte kommer tillbaka.

Nu är det Jacks sista vecka också. =( Usch det är så tråkigt när vovvar slutar. Alla lämnar ett tomrum. Varje hund har ju sitt speciella sätt.
Vi kommer att sakna er Tulo och Jack!


Jack



Tulo


Nu ska jag börja koppla vovvar här. Hej svej

Grattis i efterskott Keeper =)

Keeper å hans husse kom precis. Dom har med sej massa leverpastej som Keepis ska bjuda sina kompisar på idag. Sååå gulligt! I onsdags fyllde han 3 år, så idag blir det kalas! Bättre sent än aldrig =)

Mums mums, MASSA gottis =)



Redan maj!

Tiden går så fort! Snart är ju sommaren här! Skönt skönt! Bobo som alltid ligger i sitt skåp å sover är framme idag. Han är inte med och leker, men han sitter ute i rummet å tittar på busungarna när dom röjer. Och imorse när Bobo kom så hälsade han på Rudolf!!! Det brukar han inte göra =) Bra där Bobo!!! Snart kanske du också leker här på dagis!

Rocky, Rudolf och BOBO =)

Annah har precis varit skendräktig stackarn. Hon har inte alls varit sej själv, mest bara sovit, inte velat komma med på promenad. Men igår vände det! Så nu är hon sitt vanliga pigga jag igen. Välkommen tillbaka Annah =)
Nu är det bara Doris kvar som ska bli av med skendräktigheten. Det har inte märkts så mycket här på dagis, men hemma har hon tydligen olika bäbisar, placerar ut maten i små högar utan att äta upp den och sånt. Verkar himla jobbigt att vara skendräktig! Hoppas det går över för henne också snart!

Vi har fått en ny soffa av Bobos föräldrar. Passar perfekt i Felix rum!! Tack så mycket!

Keeper verkar nöjd med den nya =)

Charlie har kommit till ro på dagis nu. Han har varit väldigt pipig. Men nu verkar han trivas riktigt bra här! Är glad att komma hit på morgnarna och inge pip alls längre! Skönt för han!

Charlie å hans polare Nero och Bamse! Dom ligger ofta såhär tillsammans på golvet. Vet inte vad det är för fel på madrassen, dynan och soffan som finns därinne ; )

Just det, jag har bildbevis på att Rocky kan sova också haha.

Tråkig bild, men jag vågade inte gå fram för då hade han säkert vaknat. Där ligger han iaf och sover ljudligt =)

Snart ska vi ut i solen! Hejsvej

RSS 2.0