Gulligt

Måste bara lägga in en gullig bild på Mira - knähunden, å en av våra praoelever, Rebecka. Dom fann varann! Mira är ju i vanliga fall en väldigt blyg hund.

Mysigt det ser ut va?! : )

Tårta : )

I torsdags fick vi en tårta!!! Så himla gulligt! Vi fick den av Svantes mamma för hon tycker vi är så bra med Svante! Vad glad man blir när det man gör uppskattas!!!!
Tack snälla Mia för tårtan!!!!!! Den var god! : )
Å såhär fin va den:


Annars då... jo idag är Birgitta här, vår hundmassör! Dom hundarna som har fått massage tidigare blir så himla glada när dom ser henne! När Nilma fick massage imorse så vaktade hon tillåmed henne, hon har aldrig vaktat någon tidigare, men när Zappo ville hälsa så morrade Nilma. Haha det är min massör sa hon : ) Just nu är Java inne å njuter. Om det är någon ny som vill ha massage nästa gång så är det bara att hojta till!!

Yrra är tillbaka! Välkommen Yrra! Hon gick här hos oss förut, men slutade. Hon kunde visst inte hålla sig borta, för nu är hon tillbaka : )

Annars rullar det på som vanligt här. Å idag verkar det bli rätt bra väder, det uppskattas alltid!
Nä nu ska jag gå å göra i ordning dagens luncher.

Trevlig vecka!!!


Vissa slutar :-(

ja så tråkigt är det! Smilla, Klura och Nella slutar på grund av flytt. Å Katja slutade förra veckan för hon behöver bara vara ensam 2 timmar per dag utan dagis. Gila slutar snart också. Så himla tråkigt!! :-( Vi kommer sakna er!!! Det enda lilla positiva vi kan se är att ingen slutar pga oss, att vi har gjort något fel.......

En gammal favorit är på väg tillbaka, Yrra kommer börja hos oss igen i slutet av oktober! Sen har vi en ny liten sötnos också, Mios, en liten dvärgschnauzerpojke! Välkommen till oss! Han och Rudolf har så kul ihop :-)

Annars rullar det väl på som vanligt här. Vi har hjälp av praoelever nu när terminen är i full gång igen. Just det, vi har köpt en ny tvättmaskin!! Så himla skönt! Vår förra gick sönder för ett tag sen, men den har hängt med länge ändå med tanke på att den var begagnad när vi köpte den. Men nu har vi en sprillans ny, så hoppas den hänger med i MÅNGA år! Det var inte världens lättaste å köpa maskinen.... Var på Elgiganten i Barkarby först, men den "försäljaren" var så himla dålig. Verkade som han inte ens ville sälja en maskin! Alla skulle gå sönder om man använde dom lät det som haha. Så vi gav upp å åkte iväg till Stinsen istället dagen efter. Där hade dom betydligt bättre personal, så där blev köpet gjort :-)

På fredag kommer vår fantastiska hundtränare Johan hit igen! Ska hjälpa till lite med dagishundarna så vi får en sån trivsam miljö här som möjligt! Det är så roligt å lärorikt när han är här, så det ser vi fram emot!!

Nu ska jag gå å busa lite med voffarna! Ha det så bra!


Trevlig helg!

Ja det var mest det jag ville säga : )

Trevlig helg på er alla!!

RSS 2.0