Rasmus tillbaka...

Nu börjar dom droppa in semesterhundarna, en efter en. Idag har Rasmus varit här första gången på länge efter sommarlovet. Han har haft roligt :-) Här kommer lite bilder på hur det kan se ut när man sammanför 3 galningar :-)
"Fegisen kan simma"

Idag har vi vart nere och badat igen. Massa spring och bus...
Som vanligt är de något som vi glömmer, Kameran, bara för de så händer de nått som inte brukar hända....

LillFelix simmade, vi stod i vattnet och lockade på honom så simmade han :-) De tog ett litet tag, han stod på grunt vatten och "pratade" med oss innan han tog modet att faktiskt försöka, och de funka. Vi vet ju inte om han kanske har lärt sig det nu på sommarlovet men om inte så va de ganska roligt. Han lät och simmade sammtidigt, charmig kille :-)

Nästa vecka börjar hundarna rasa in igen. Dom flesta har ju slut på semester, men är fortfarande några som har sommarlov. Hoppas att vi fortfarande har så lite hundar så vi kan göra små utflykter och sånt :-)

Nu ska jag tvätta... Ha de bra

Mera utflykt där kameran följde med!

Idag igen :-D Det är roligt! Å massa blogginlägg blir det! Idag var Emmy och Callie lediga, men Axel var med istället. Det var jättevarmt idag, men voffarna orkade busa en hel del ändå. Här kommer bildernaVatten är gott :-)

Glada Axel!Axel till Nilma: Vad har du för nåt?

Axel och Rufz busar, Java har vilopausLite suddigt, men busigt :-)Axel och Rufz busar lite mera...

Frodo!TÄNK OM VI HADE EN RASTGÅRD HÄR I NÄRHETEN!!!!!!!! Vad kul det skulle vara! Då kunde alla dagishundar få vara ute och ha såhär kul! Dumma Djurgårdsförvaltningen :-(

Utflykt igen :-)

En rolig dag igen!! Bilderna kan ju kanske tala för sej själva hur kul vi hade......


Connie var med den här gången
CallieNilma och Emmy
Zeb har ont i tassen stackarn :-(Emmy har också lite ont i tassen
Connie vaktar vattnet :-)Hahaha, monster-emmy

Full fart framåt!!TjohoooooÅ lite dragkamp..Vem hinner först? Jag tror Java :-)

Man blir visst lite smutsig och trött i hundgården haha

Dom är ju så goa alla vovvarna! Vi var där i ca 2 och en halv timma idag, så nu är alla trötta och ligger och sover.

Bilder

Lägger in bilder nu istället för nästa vecka.... :-D


Rufz, Callie och ZebSalsa och ZebMassa busungar :-)Emmy och en trött RufzVattenpausNu röjer vi!!!Haha, vi lyckades få Callie tröttVi ska ha det där snöret...Vi VILL..Vi SKA...

men det gick inte :-) men kul hade dom!!! Trevlig helg igen då :-D

Utflykt :-)

Idag har vi varit på utflykt med dom 8 hundar som har varit på dagis! Vi åkte till en hundrastgård i Sundbyberg, där vi vet att det nästan aldrig är några folk. Släppte alla galningarna; Salsa, Zeb, Emmy, Rufz, Callie, Becky, Frodo och Nilma. Vilket röj det blev :-D Full fart, bus med varandra, med pinnar å ett rep som satt fast uppe i ett träd.

Det har verkligen varit en jättemysig dag!!! Tänk om vi kunde få bygga en hundrastgård här i närheten, vilken dröm! För både oss och hundarna! Men Djurgårdsförvaltningen säger bara nej nej nej. Och dom har inte ens någon bra anledning till varför inte. Morr! Det finns ju massor med hundar i området, så det skulle ju gynna så många fler än bara oss på dagis. Så om det är någon som har något tips hur man charmar dom, så hojta till!! :-)

(om det nu är någon som läser den här bloggen............... man får gärna lämna en liten kommentar om man har läst... )

Trevlig helg!!!!
Just det, bilder kommer in nästa vecka!

RSS 2.0