Dåliga bloggare...

...men vi säger som jag och Annahs matte Pia pratade om imorse: man får inte gå in så ofta på vår blogg. Går man in lite mer sällan så är den alltid uppdaterad =D

Det är som sagt många som slutar nu den här månaden. Idag är Abbes sista dag hos oss =( Vi kommer sakna dej Abbe, vår stiliga, stora kille!
haha kanske inte den snyggaste bilden på Abbe, men han är gullig!Vi fick present av Abbe. Så himla snällt! Tack så mycket!!!


När det slutar hundar så börjar det nya hundar. Nu i veckan har Bubba och Nala börjat här. Bubba har jag tyvärr inte några bilder på än, å han är ledig idag så kan inte ta någon nu heller. Men han får ett eget inlägg här sen =)
Nala finns det bild på iaf...


Snygging!


-Vill du se mina halsmandlar?Abbe, Nala och DuxaElvis II och Java busar=)Å busa lite här uppePetras Elvis svalkar magen en av sommardagarna vi fickRockyMimmi tar igen sejDoglas å en liten Duxa där bak


Om någon har tittat såhär långt ner så har vi en stor nyhet att berätta. Petra har blivit delägare i Hundcompagniet. Så från och med nu är det jag (Annelie) och Petra som kommer driva dagiset. Det känns jätteroligt att det äntligen är klart, då Hundcompagniets framtid har varit oviss. Men nu vet vi! Å nu kör vi! Nystart! =)
Hej =)

Här händer det grejer. Ett gäng hundar har sagt upp sej, då många mattar å hussar ska skaffa bebis =) Några bytt jobb och någon flyttat. Så det betyder att det kommer lite nya voffar. Jättetrist att dom som slutar inte ska vara här något mer =(. Nu har Mira, Axel och Charlie slutat. Vi kommer sakna er alla tre!!!

Vi hälsar Elvis och Mimmi välkomna till oss!! Hoppas ni ska trivas! Mimmi ska visserligen bara gå här en månad, men ändå =)

Åsså bilder då som vanligt...


Elvis och Java tar en paus i busandetSöta Doris =)Bamse sover som en stock. Snarkar lite lätt och pratar i sömnen =)Hector och AnnahJava får massage, då måste Nilma också vara med på ett hörn =)Nya söta ElvisBetty och Elvis busar2 små söta monster =)Svårt å fånga bra bilder på dom då allt går så fort...... som sagt =)Efter allt bus måste man vila liteRocky och nya MimmiBus bus busNu tar jag dej!!


Emma var också med på ett hörn =)Häftig bild på Emma, hon lyser =)Även där måste man vila efter leken =)Å lilla Rocky med =)RSS 2.0