Sköna sovstilar mm :-)


Callie


Knutte


Rasmus


Zeb


Felix II


Klura


Becky


Keeper


Doglas


Rudolf och Rambo

 
Rudolf :-)Rambo :-)

Hälsa alla nya hundar välkommna :-)

Alla hundar går ju alltid här på en provmånad innan dom börjar helt, säger vi inget så får dom självklart fortsätta.
Första hunden som är klar med sin provmånad är väl Dino, han funkar riktigt bra i sin grupp.....
Smilla II en flattetik, började i måndags, för henne verkar de oxå funkar hur bra som hellst med, coollugn :-)
Valpen Rudolf en blandning med Schitzu/Malteser, är oxå jätte duktig, för att vara så liten :-)
Amstafftiken Xena va på invänjning igår, en dam med MYCKET energi, hon får oxå vara här på provmånad...... :-)
Lilla Rambo är oxå tillbaka nu, han gick här förut och är såå välkommen tillbaka......
Sputnik fick vänta en månad med att börja här, han va lite för ung kände vi, så nu i September är han tillbaka, så får vi se om de går bättre nu..... Smilla I labbetiken börjar oxå nu i september, hon väntade tills hon hade löpt klart.                                                                                           I   SKRIV KOMMENTARER :-)

                                                                                           I
                                                                                           I
                                                                                           V


Man blir så glad! :-)

Idag fick vi beröm! För att det är tyst å lugnt på vårat dagis! Å det är inte första gången :-). Man blir så glad och stolt, för vi har verkligen jobbat på å få det just tyst å lugnt! :-)

Så tack snälla för dom värmande orden!!!!
 

Fredag!

Ja så var det fredag igen. Å idag har det märkts att det är fredag. Hundarna har skött sig jättebra, vilket dom brukar göra mot slutet av veckan. På måndagar har många glömt hur man gör på dagis :-) Fint väder har vi lyckats få oxå! Så skönt! Hussar och mattar hämtar tidigare än vanligt också, å det är ju ett tecken på fredag det med!

Annars har det nog inte hänt så mycket idag.... eller jo förresten! Mira ville leka med hundar idag!!!!!! Sensation! Hon är ju vanligtvis väldigt reserverad mot hundar och tycker det är lite äckligt när dom kommer för nära. Men imorse när Callie kom till dagis så hoppade hon ner från sin fåtölj och gjorde lekinviter!!!!! Flera stycken tillåme! Så roligt!!!!! :-D Det är jättekul att följa hennes utveckling! Måste komma ihåg att berätta det för hennes husse och matte.... jag har inte världens bästa minne :-S men en sån grej borde jag komma ihåg :-)

Annah den lilla busråttan knyckte en leksaksand när hon skulle hem haha. Kim hade packat ner lite grejer i en påse som ska tillbaka till affären, men Annah snabb som hon är fick tag i en mjukisand och började busa järnet. Men den gick och torka och fixa till så den ser ut som ny! :-)

Nu ska jag gå och diska. Trevlig helg!!

Blött blött

Ja det är vad det är! Blött överallt! Suck, inte kan väl hösten vara här redan?? Så får inte vara fallet, jag är inte klar med sommaren än! :-) Hundarna tycker som sagt inte heller om det blöta, iaf inte när det regnar, det är många som försöker vända i dörren då.

Vi har många nya hundar på gång nu! Dino började den här veckan, en dansk-svensk gårdshund. Igår hade vi en labbetik på invänjning och idag en malamutetik, sen en grandisvalp som vi vänjer in lite långsamt då han är så ung. Det har gått jättebra för dom allihop.
Nästa vecka kommer två jack russeltjejer på invänjning och veckan därpå en flatcoated. Full rulle med andra ord! Plus att alla semesterhundar kommer tillbaka en efter en. Så snart kan vi för första gången säga att dagis är helt fullt! När vi tog över Hundcompagniet -06 så fanns här 13 hundar, det är liiite skillnad till nu! :-)

Massa protester idag....

För dom som inte vet så regnar det ute, det regnar inte lite utan mycket, så har vi då dom hundarna som inte alls gillar att de regnar, lr iaf inte att varar ute i regnet.
Men alla måste tyvärr följa med på promenaden. Det är stora vattenpölar i skogen som man måste gå runt. De blåser extra vatten i skogen oxå från alla träden. Dagisfröken sitter med blöta fötter, haha skyll dig själv som inte köper gummistövlar.
Vi kan ju hoppas på att de blir lite mindre regn i morgon iaf.

Och till er som läser våran blogg (iaf hundägarna) kan väl skicka en kommentar här i bloggen. Vi är nyfikna på vilka av er som läser :-)Sista gången i rastgården

Idag har vi vart och lekt i rastgården i Sumpan igen :-)
Rasmus och Felix II va på dagis idag och fick turen att följa med. De va så himla varmt ute så va tvugna att ta det lite lungt med allt busande så ingen får värmeslag.
på måndag kommer semester hundarna tillbaka så då finns de ingen tid längre att åka på utflykt :-(
och jag (Kim) ska på mini semester så jobbar bara på morgonen, vet inte om Annelie har tänkt att hitta på nått speciellt med hundarna idag, är ju inte så många hundar här.

Lite bilder från igår


Felix II, Nilma, Frodo, Becky, Connie, Zeb, Java och Rasmus


Jagar pinne.....


De blir dammåln efter racerhundarna :-)


Vi har aldrig sett Felix flåsa förr, nu har han tagit paus från lekandet


Rasmus försöker få igång Frodo, tyvärr utan resultat


RSS 2.0