Fredag IGEN!

Veckorna går så fort! Har inte tid att skriva så mycket, men jag har tagit fina (?) vinterbilder från en av promenaderna idag : )


Claudia, Poggi, Duxa och Hector... Mira var med också, men hon hann gå fram till mej innan kameran klickade : )


Måttligt roade haha. "Sluta fota oss nuuu" Men Mira kom med här iaf, då är Claudia borta haha.


Sen en söt närbild på Axel och Poggi från igår. Tror det är Javas lysande ögon i bakgrunden : )

TREVLIG HELG!!!

Måndag igen

Japp då var det måndag igen. Idag går Doris sin första dag hos oss. En liten kopov-tjej. Hon är jättemysig, har verkligen kommit till rätta här redan första dagen : )  Imorgon kommer en blandiskille som heter Isidor på invänjning, hoppas det går bra! Måste lägga ut lite roliga bilder igen : ) Jag tycker det är så kul med bilder, hoppas ni också tycker det!!

Rudolf i farten igen haha, kanske inte syns så väl på bilden, men man ser rätt in i hans mun genom benet : )


Tootsie är en liten fröken med armarna i kors : )


Doris leker med Nilma och Tootsie. Hon låter som ett litet monster när hon busar : )


Mera bus!

Hahaha

Tack Rudolf för ett gott skratt!! Visst vi är inte så nöjda med att dynan är trasig, men det här såg himla kul ut! Jag tittade in till Rudolf och Rambo, men såg bara Rambo. Säger till Petra att hunden är borta! Han är ingenstans. Så ropar jag lite på Rudolf. Då kommer han ut ur dynan hahaha.


Den här bilden är ju i klass med Felix 3 i handfatet : ) Den kan man aldrig visa för många gånger, så här kommer den igen : )

Finbesök : )

Ja igår var Kim, Frodo och Becky på lunch här hos oss! Mycket trevligt! Kim mår bra, hon har inte kläckt än, men hon är stor nu.  Å magen är stenhård, så hon kommer nog när som helst. Vi längtar : ) Förstår verkligen om Du längtar Kim hihi!!
För Nilma, Becky och Frodo var det ett kärt återseende! Jätteglada verkligen! Kanske inte framgår av bilderna, men dom var glada : D

Busa

Slappa : )

Igår fyllde Claudia här på dagis 11 år!! Grattis Stålmormor!! : )

Nä nu ska jag göra lite nytta! Ha det så bra!

Söta lilla valpen!

Den här veckan har gått fort, vet inte varför men så är det. Hade Abbe på invänjning här igår, en stor riesenschnauzer. Det gick över förväntan! Han är tydligen en ganska tuff kille. Dom enda han spände mot som han träffade igår var Zeb, Felix 3 och Hector. Men alla killar i köket gick det bra med, och det behövdes då vi tänkte att han ska sitta i rummet bakom köket.. Han är kastrerad, det var därför vi tänkte att han skulle funka med Hector. Annars hade det inte varit så smart å prova dom två haha.  Abbe börjar 2:a februari.

I måndags och onsdags var ju Birgitta här och masserade, till vovvarnas stora förtjusning : ) Men det såg ni ju kanske på bildern på Hector i sin snygga pose. Då när hon var här så lovade hon att komma in med sin lilla valp. Idag kom dom hit! (därav rubriken.. ) Guuuud så söt liten tjej! En vit herdehund som heter Daisy. Var ju tvungen att ta bild på henne jämfört med Keeper : )

Stor och liten

Svårt att fånga en fyra-månaders på bild : )

Men det gick tillslut!

Sen lite dagisbilder också, då Keeper har varit framme igen : )


Keeper och Annah

Gäääsp... sluta fota mej : )

Annah ser lite skeptisk ut till den där konstiga blixtrande saken

Åsså har vi lilla Rudolf som sover upp och ner : )

Trevlig helg på er!! Hejsvej


Felix

Grattis alla våra Felixar på namnsdagen!!!! : )

Hurra hurra hurra hurraaaaaa

Massage

Idag har Birgitta varit här igen och masserat. Dom blir så glada å tycker det är sååå skönt! Hon kommer tillbaka på onsdag igen för dom hon inte hann med idag.
Måste bara lägga in bilder på Hector när han får massage! Han har sån skön stil haha
De flesta hundar somnar under massagen, eller åtminstonde ligger ner och slappnar av. Men Hector kör den här stilen nästan hela tiden. Han lägger sej ner sista kanske 5-10 minutrarna : ) Han är söt!


God fortsättning!

Idag är det fredag. Känns konstigt eftersom vi bara har jobbat sen i onsdags : )  Det har varit jätteskönt med jullov, men det är kul att vara tillbaka på jobbet också : ) Tomt dock utan lilla Connie! Men igår hade vi en ny mellanschnauzer på invänjning. En kille som heter Jack. Det är ju såklart ingen Connie, men han hade samma grejer för sej som hon, tex stå på huvet när han busar! Haha så gulligt! Han var jättemysig! Börjar 2:a februari.  Nästa vecka kommer en riesenschnauzer på invänjning. Hoppas det går lika bra för han som för Jack! Det blir gulligt sen å ta en bild på Fia, Jack å Abbe, en av varje schnauzer : D

Igår sa Callies pappa att man nästan får tvinga henne att ligga ner å vila. Men här kommer bildbevis på att hon kan ; ) Å det var inget tvång nånstans för å få såhär söta bilder....Just det, som ni säkert vet å har märkt så har vi haft det ISKALLT här inne. Men efter att ha sagt till hyresvärdarna X antal gånger så har det äntligen hänt något. Igår fick vi 2 st värmefläktar + 2 st helt nya elelement. Tack Bengan för du fixar åt oss! Så nu är det varmt å skönt härinne : ) Man slipper jobba med täckjacka inomhus. Tjohooo

Lite mer julklappar har vi fått också! Vad ni skämmer bort oss!!
 
Tack snälla Markus, Helena, Anna, Maria, Anne och Irene...... Det värmer : )

HA EN TREVLIG HELG!!!

Vi kommer att sakna dig otroligt mycket ;-(

   

                                      


RSS 2.0