Bada mera =)

Idag har alla hundar fått bada!! Lite stressigt, men vi hann med! Eller sista gänget är å badar nu. Så himla kul att bada med hundarna!!!!!! Fick tyvärr inte med kameran mer än en gång. Det var för mycket med att hålla reda på alla voffar plus att ta kort. Men lägger in dom bilder som blev iaf!!

 
Nilma, Rocky, Petra å CallieOj vad mörka bilderna blev!! Men här är Callie och CharlieCallie, Rocky och CharlieSIMMA =)Charlie tyckte det var roligare på stranden =)Rocky, Callie, jag (Annelie) och Felix 2Nilma, jag, Callie, Felix 2, RockyDet är kul när fröken "pruttar" med munnen =)Prrrrutt =)


Sen till en jättetråkig sak idag =( Jaxon och Poggi slutar hos oss! Usch det är så tråkigt! Vi kommer sakna er MASSOR!!!!
Jag blev tårögd imorse då båda kom samtidigt och sa hej då. Vi fick presenter av båda, å kramar. Då var det svårt att inte bli rörd. Jag som är så blödig också...


Så fint av er, Tack snälla!!!!


Här har vi busungarna Jaxon och Poggi! Usch vad vi kommer sakna er!!

Efter idag har jag (Annelie) semester! Känns lite konstigt, men så är det =) Kanske jag kommer in och bloggar något ändå, men om inte så önskar jag alla en TREVLIG SOMMAR!!!!

BADA =)

Lägger ut lite badbilder från idag!


Stella simmar i full fartStella, Petra, Aslan å Felix 3Petra å Aslan =)Fia går å snokar på stranden. Hon simmade lite också, men tyvärr blev det ingen bild på detAslan står å spanar


Vi försöker hinna med så många bad som möjligt nu under sommarn. Är inte alltid kameran kommer med, men alla som vill kommer få bada =)


Lyxpromenad =)

Abbe passade inte riktigt in i någon av promenaderna igår, så han fick en riktig lyxprommis. Ensam med fröken fick han gå ner å bada! Oj så kul han tyckte det var!!


PLASKSimma simma simmaKolla vilken fin pinne!!Efter badet går man såklart å mofflar sej i smutsen så man får bada igen =) Man får inte vara dum haha.


Ojojoj...

...så varmt det är idag!! Äntligen! Har precis vart iväg på första doppet. Eller inte dopp, men bada tassarna iaf =) Va på en annan liten liten strand där jag inte vågar släppa dom lösa, så dom fick känna lite på vattnet kopplade. Hade med mej Aslan, Stella, Klura, Rudolf, Bobo och Doris. Alla kände på vattnet utom Bobo, han stod så långt bort han kunde haha badkruka. Aslan plumsa i på en gång! Å lilla Stella jagade vågorna! Världens gulligaste! Dom andra doppade bara nån tass och sen var det bra.

Blev själv jättesugen på att bada!!!! Gick förbi "riktiga" stranden också, fullt med folk som ligger och solar och badar. Ser så skönt ut!

Lägger ut lite bilder på dom nya kompisarna också, Charlie och Rocky =)


Bus bus

Nero vill inte vara med, så han håller sej så långt bort han kan =)Gnaga-ben-paus i 5 sekunder =)-Kom igen då!Något lät, måste spanas på =)

GLAD MIDSOMMARGLAD MIDSOMMAR ALLA FINA VOVVAR, HUSSAR OCH MATTAR!!!!!!!!!ÖNSKAR VI PÅ HUNDCOMPAGNIET =)
Var är sommaren?

Kan man verkligen undra. Som det har regnat!!! Vi har vart dyngsura sen senaste blogginlägget =) Nästan i alla fall. I fredags tror jag det var så öppnade sej himlen på vår promenadtid. Man var blöt ända in på huden. Å hundarna såklart också. Dom får såna roliga frisyrer när dom är blöta. Vi skrattade gott åt Zappo, hur han såg ut. Vet inte om det syns tydligt på bilden, men i verkligheten såg han riktigt rolig ut =)


Idag skiner solen!!! Så skönt!!! Så idag blir prommisarna lite mysigare. Den här veckan har vi Ebba här, en tjej som praoade i våras. Hon tyckte det var så kul här, så hon hjälper till en vecka på sitt sommarlov. Gulligt tycker jag. Inte så konstigt iförsej, hade jag varit härifrån längre än en semester eller så, så hade jag saknat hundarna otroligt mycke!!! Har världens bästa jobb =) 

Måste lägga in en mysbild på Keeper också...


Nu är det dags för lite frukost känner jag! Hej så länge


6 hanar...

Var precis ute på prommis med 6 hanar. Det slog mej när jag gick där att vad snälla dom är! 6 killar varav bara en är kastrerad är så bra kompisar. Det kanske inte alls är ovanligt, men det kändes ändå lite häftigt. Vi har så snälla voffar på dagis!! =)


Här har vi järngänget =) Zeb, Felix 3, Zappo, Doglas, Bamse å Felix 2Lite svårt å få alla att kolla in i kameran och samtidigt sitta kvar hahaGanska lyckat i alla fall =)

TREVLIG HELG!!!Så gulligt!!

Cela är en liten pudeltjej som har gått här förut, men nu bara kommer ibland. Idag är hon här, och det var några veckor sen sist. Jag å Nilma träffade Cela ute för någon vecka sen, då var Cela rädd för Nilma.
Idag när Cela kom så hoppa hon upp i fåtöljen. Nilma ålade sej jätteförsiktigt upp till henne, ungefär som hon frågade: är det ok om jag sitter här med dej? Välkomstkommittén Nilma =)
Lite bilderDoris var lite tokig igår =) Hon skulle busa med alla! Här berättar hon det =)


Måste lägga in en bild på Aslan när han får massage också. Han verkligen ÄLSKAR det!!

RSS 2.0