GOTT NYTT ÅR

Först och främst vill vi tacka jättemycket för alla fina julklappar vi har fått!!!! Så snällt! Vi blir så glada! =) 

TACK!

Den här veckan och förra har varit väldigt lugn här på Hundcompagniet. Många lediga. Idag tex har vi haft 5 hundar på plats =) Tog en mysig långpromenad i vintern. Det är så fint nu när det är vitt överallt. Vi var bla borta vid 4H-gården och tittade på djuren. Spännande tror jag hundarna tyckte. 

Har några bilder också...

 
EmmyEbba och en stilig bild på Keeper =DDuxaDuxa och Ebba har lite dragkampJag, Nilma, Callie, Keeper och Ebba


GOTT NYTT ÅR!!! =)GOD JUL

GOD JUL ÖNSKAR VI PÅ HUNDCOMPAGNIET!!


VINTER!!! =)

Äntligen är det riktig vinter! Sån som det var när man var liten =) Så mysigt! Hundarna är helt fnattiga. Dom studsar å busar mest hela tiden på promenaderna.

Har inte varit jätteaktiva fotografer den här veckan, men några bilder blev det på snömonstren =)Såhär fint väder hade vi igår =)Felix och DoglasFiaTomte-Abbe, Pippi, Klura och Nella


TREVLIG HELG!


2 blogginlägg samma vecka!

Det hör inte till vanligheterna =) Men nu blir det så. Eller blogg och blogg... bildebok.


Stella, Doris, Pippi och Hector delar soffa. Så mysigt så =)Syns kanske inte så bra, men Doglas är helt grön efter en promenixStella på besök inne hos Rudolf. Först var hon lite blyg, Rudolf pussar lite......Å snart så blev det fullt bus =)


Annah vägrade släppa leksaken när vi skulle på promenad =)-Snälla Annah, släpp nu =) Efter en liten kamp kunde vi gå ut utan leksak.


Ha nu en trevlig luciahelg!!!

2 veckor kvar till jul

Men var är snön???? Det undrar nog många med mej. Framförallt alla snötokiga hundar =)
I tisdags var det massage här på dagis igen. Denna gång var det bara 5 hundar som fick njuta en stund. Kanske någon mer som vill prova efter nyår?
På radion spelas det julsånger dygnet runt nu fram till jul. Här på dagis lyssnar vi på den kanalen hela dagarna. Och går omkring och nynnar och visslar på massa julsånger =) Så mysigt! Haha hundarna tittar lite förvånat när man helt plötsligt på promenaden börjar vissla. Brukar inte alltid vara så =)

Så till det viktigaste - Bilderna -Betty försöker busa igång KeeperDet gick väl sådär...... det gick lättare med Charlie.Ta mej då om du törs!Tittut SalsaElvis står och spanarMys med Doris och HectorAbbe myser under gardinen =DDino och Annah busarKom igen, mera!Nähepp


=)


Trevlig helg!!


Äntligen minusgrader!!

Å så skönt det är med minusgrader! Man behöver inte klafsa omkring i lera i skogen, utan det är torrt underlag =) Och dom flesta hundar verkar tycka det är jättekul när det knarrar lite under tassarna. Det blir små glädjeskutt och tokryck här och där. Tyvärr hörde jag på nyheterna imorse att det ska bli varmare igen. Morr. Längtar efter snö, riktig vinter!

I tisdags eftermiddag när jag slutade kl 15 så gick jag och Nilma ut i skogen här utanför. Tittade upp på himlen, den lös rosa. Det var så fint!! Lyckades fånga lite av det på bild...
Sen har vi ju förstås lite fler bilder...Rocky på besök i köket och busar med ElvisGodisregn inne hos Abbe och gängetKlura, Nella och Duxa letar för fulltKlura och Nella känner nog att det hamnade någon under soffanAbbe tyckte visst inte om godiset, men Duxa letar vidare =)Vad händer nu då fröken?? hahaFia dansar så fint =)Bamse och Charlie


Emmy har bott hos mej och Nilma 2 nätter. Måste bara lägga ut 2 bilder från då. Emmy är inte så värst busig här på dagis, men utanför dagis kan hon minsann =)


Haha 4 lysande ögon.Emmy och NilmaVi fick varsin blomma av Annahs mamma. Tack så mycket!! Jättefina!


Nepp nu är det dags för lite frukost och förbereda hundarnas lunch. Ha det så bra!RSS 2.0