Skäms på mej!

Usch vilken dålig bloggare jag är! Var ju jättelängesen nu. Här rullar det på som vanligt. Det är Rasmus sista dag på dagis imorgon. Tråkigt! Vi har ju fått följa honom sen han var en busig liten valp, med betoning på busig =) Han var helt vild när han var liten haha. Men sen ju äldre han har blivit så har han lugnat sej och blivit en supermysig vovve. Hans "mamma och pappa" har gjort ett toppenjobb med honom!!! Vi kommer sakna dej Busmus!


Lilla Rocky har blivit bästis med Rudolf, dom kan busa nästan hur länge som helst. Rudolf har ju varit vår minsting ett tag nu, men sen Rocky började så har tagit på sej en liten uppfostrar-roll =) Rocky bor ju egentligen inne hos Poggi och Jaxon, men dom brukar komma senare till dagis, så på morgnarna är det full fart på Rocky och Rudolf!

Häftigt att se vilken påverkan en valp kan ha på andra hundar! Nu vet ju inte jag om det bara beror på det,. men Poggi har blivit mycke lugnare och duktigare på att gå i koppel sen Rocky började. Det verkar nästan som hon insett att hon inte är valp längre och har mognat =)

Nu kom Abbe precis. Hans svans är den hårdaste jag känt! När han viftar (vilket han gör jämt) å man råkar stå i vägen så gör det riktigt ont! Det är så kul att möta hundarna på morgonen när dom kommer, dom är så glada! Mysigt att mötas av 30 viftande svansar på morgonen =) Det gör det lite lättare att kliva upp när klockan ringer vid 6 (=mitt i natten...)

Nä nu ska jag göra lite nytta. Om jag inte är duktigare denna vecka att blogga så säger jag Trevlig Valborgshelg redan nu =)

Redan torsdag

Veckan har bara sprungit förbi för man inte jobbade i måndags =) Verkar som dom flesta har haft en bra påsk. Det har vi också! Det var ju så skönt väder!!! Några små stackars fräknar har brytit sej ut efter vintern =) Äntligen vår! Å torrt å fint i skogen! Det tycker vi om som ni har förstått.

Stackars Axel, vår gula labbe, däremot har inte haft någon bra påsk. Han hade ju först löss, men blev aldrig riktigt bra, nu har han rävskabb + eksem. Tycker så synd om honom : ( Så han kommer inte tillbaka till dagis förrän i augusti, för när han är frisk så är det dags för semester för hans matte. Krya på dej Axel!!!! Vi saknar dej!

Idag var jag in till Nero och gänget för jag tänkte att dom kanske ville busa lite. Dom är inte så bra på att busa på egen hand därinne. Alla blev som vanligt glada när man kommer in, men sen gick alla bara och la sej. Inget busrum det där inte =) Nero var så busig förut och busade med vem som helst, men han verkar inte tycka det är så skoj längre. Kanske dom har ätit för mycket gottis i påsk.... Jag tog iaf lite bilder på tröttisarna =)

NeroCharlie i sin vanliga ställning =)DinoBamse och Nero


Just det, vi har fått lite påskgottis också! Tack snälla ni! Ni är så gulliga med oss!!!

Nu ska jag ut och promenera! Hej svej

GLAD PÅSK!!!VI PÅ HUNDCOMPAGNIET ÖNSKAR ER EN GLAD OCH SOLIG PÅSK!!!! =)

Zeb

Har ni sett en sån gullig rottis nån gång? =)

Valpbus =)

Rocky busar med vem som helst, idag blev det med Rudolf. Först försökte jag få Bobo att vilja leka, men fanns inget intresse alls. Så då ställde Rudolf snällt upp som busfarbror hihi.Dom här 2 busungarna var RIKTIGT svåra att få på bild! Men några lyckades väl sådär iaf =)

TREVLIG OCH SOLIG HELG ÖNSKAR VI ER ALLA!!!VÅR!!!!!?

Är det så pass att våren är här?! : ) Hoppas! Det känns onekligen så på promenaderna. Solen värmer gott å fåglarna kvittrar! Sååå skönt!

I måndags började en ny hund hos oss, bordercollien Charlie. Han är så snäll å go! Men väldigt försiktig. Har nu precis försökt fånga en bild på han som jag kunde sätta som "visningsbild" under Dagishundar. Men det var lättare sagt än gjort! Han vill bara vara upp-och-ner hela tiden haha. Men här kommer lite bilder iaf som jag lyckades fånga.

Mys i soffanMed öronen på vift : )

Välkommen till Hundcompagniet Charlie!!

Idag har vi haft en liten blandrasvalp på invänjning. Ett riktigt busftrö! Poggi agerar bustant som vanligt : ) Dom var också svåra att fånga på en vettig bild haha, men så är det ju med hundar, och det ska vara så! : )


Bus bus bus

Lilla Rocky.

Får se när Rocky tänker börja här. Kanske redan imorgon? Dom ska hämta honom om en kvart, så då får vi veta.

Ha det bra i solen!!!

RSS 2.0