Äntligen lite snö!!!

Ja oj så mysigt det har varit nu när det äntligen blev lite snö! Hundarna älskar det! Tyvärr är batteriet slut i kameran, så inga roliga bilder : ( Måste köpa!!! Hög prioritet : ) Sen är det inte lika halt att gå på promenad när det är snö ovanpå isen. Många hundar får små tokryck ute, så gulligt! Dom går helt lugnt, sen helt plötsligt bara spritter det till. I vanliga fall får dom ju inte leka i koppel, men nu har vi haft lite överseende med det. Dom verkar ju få extraenergi allihopa när det är snö.

Just det, vet inte om jag berättade det. Men Klura och Nellas (dom gick här förut och börjar igen i mars) matte var här för 2 veckor sen och följde oss en dag. Hon fotade för en artikel som hon ska sälja in till collieklubbens tidning. Förhoppningsvis också till några andra rasklubbar : )  Sen imorgon kommer Axels matte hit och fotar. Hon går någon fotokurs, så det visas bara på kursen, men ändå. Vi har blivit riktiga fotomodeller här haha. Eller inte vi, hundarna!

Hector och Tulo har blivit bästisar. Dom busar lite ihop, dom ligger och gosar tillsammans. Precis som om Hector har adopterat Tulo : ) När Tulo går hem på eftermiddagen så gråter Hector. Han har aldrig brytt sej förut när någon har gått hem. Ska försöka fånga en gos-bild på dom någon dag!
 
Nu har jag bara några bilder som redan fanns i kameran. Lite blandad kompott från gångna veckan....

Rudolf och Rambo


Kompisarna Nilma och Java sover ihop.


Haha försökte fånga när Stella och Annah busar i löprummet, men det var lättare sagt än gjort det!


Haha igen, dom är så snabba!


Nilma, Tootsie och Abbe. Abbe brukar vara en stund i köket på morgonen...


...Då får Duxa hela soffan för sej själv : )

Torsdag

Kan det sluta vara halt någon gång!?!?!?!?! Promenaderna är mer eller mindre livsfarliga. Hundarna bryr sej inte så mycket om att vi tycker det är halt, dom har ju lika mycket energi som vanligt : ) Men iförsej, om det slutar vara halt så blir det väl slask istället.... det är ju det värsta vädret av allt! Om jag får beställa väder såhär i februari så skulle det bli några decimeter snö och ca -5 å sol!! Tror ni min beställning slår in ; )

Igår tog jag lite ovanliga bilder. Knutte busade! Det har jag nog aldrig sett förut. Han och Annah körde ett rejs.
 


Haha Knutte syns knappt på den sista : ) Det är svårt att fånga dom på bild för dom är så snabba! Å kameran är inte snabb nånstans..... men lyckades väl lite iaf : )

Idag har Annah fått vara sällskapsdam till Jaxon, då alla i hans rum är lediga. Dom två har busat massa!! Ingen idé ens å gå in med kameran där. DOM är snabba om några haha.

Ha de!

Ny vovve

Idag har Tulo börjat hos oss. En blandning mellan labrador och luzernstövare. Världens charmtroll!! Han är dagisvan sen tidigare, så han har inga problem med att komma in i hur det är här hos oss : ) Jag har såklart tagit lite bilder : ) Här busas det med JavaHector som kikar fram i bakgrunden var med och busade först. Dom höll på ett bra tag alla tre. Sen skulle jag gå och hämta kameran, då gick Hector och la sej. Så typiskt. Men men, jag fick med lite roliga bilder på nykomlingen iallafall! : )

Kims bebis.....

Nu har hon äntligen kommit :-)
Min lilla prinsessa föddes fredagen den 6 Feb kl 11,02
Hon vägde 3925 gram och var 50 cm lång.
Både jag och lilla Mika mådde bra efter förlossningen.


Fröken har redan varit och hälsat på på hundcompagniet.
Hundarna skulle ha massage och då fick damen följa med, men hon sov sig igenom hela vistelsenhos Annelie och Petra.

Ha de bra!!!
Hälsningar Kim, Mika, Frodo och Becky


Fredag den 13:e....

Än så länge har det inte hänt något oturligt här, peppar peppar : ) En väldigt lugn morgon. Jag har pulat med fakturorna, tvättat å lite sånt. Hundarna har bara sovit. Förutom Jaxon och Poggi som har kört ett riktigt busrejs : ) Det är fortfarande halt ute, så promenaderna blir lite kortare för det tar så lång tid att gå (läs glida omkring haha).

Jag har roat mej med att fota också såklart. Det tycker jag är roligt!

Löptjejerna Stella och Doris


Mira, Hector och Salsa. Skön gäsp Salsa :D


Callie å Hector


Tjusiga Felix


Duxa, Claudia å Abbe


Nero å Bamse, dom låg så gulligt tillsammans, men Nero hann resa sej.


Bildbevis på att Poggi sover hihi


Jaxon ligger å lurar : )


Trattmannen Zeb.. zzzzzzz

Rudolfs mamma har varit på semester en vecka. Idag kom hon tillbaka. Med en present till oss : ) Tack så mycket Lena!!

Mmmm gott gott : )

Kram å trevlig helg!!!

Bus

Lite busbilder på Axel och Poggi. Kolla första bilden va häftig den blev!! : )

Is!

Idag hade det blivit toppenbilder ute när det är sånt fint väder!! Men då är det isbana överallt istället, så man har fullt upp med att försöka hålla sej på benen. Blir ganska svårt att försöka fota samtidigt då.  Det är is precis överallt! Läskiga promenader idag! Broddarna är på, så man får gå små små steg å dunka ner hälen i isen : ) Ser nog ganska roligt ut! Å hundarna ser ut som Bambi, tassarna åker åt alla håll!

Men vi överlever nog det här också : )

Hörs snart igen...

Hundcompagni-bäbis : )

Imorse fick jag ett sms av Kim där hon skrev att Nu är hon på väg! Så häftigt!! Så snart är Kim mamma : )

Idag är det riktig trist väder. Alla är blöta. Men så är det ibland. Har inte så mycket mer att berätta idag. Kan sätta in en bild på en av våra nya vovvar Jack

Sötnos : )

Trevlig helg!!

Lite bilder igen... : )

Idag har jag tagit kort ur en dagisfrökens perspektiv på promenader : ) Det är så fint i skogen nu när det är snö!


Felix

Annah, Felix och Nilma

Felix, Annah, Keeper och Nilma

Såhär fina är våra promenadvägar : )

Här sitter dom så fint å väntar på att få gå in

Rasmus, Knutte och Bamse

Dino

Bamse sprätter : )

Kanske inte världens bästa bilder hihi, men det var dom jag hade å bjuda på idag.

I måndags började Jack, Abbe och Doris hos oss. Det går jättebra för alla tre, dom verkar trivas super! Synd för Doris bara som började löpa första dagen : ( Så hon sitter i löprummet, det är inte så kul. Men hon är van att vara själv då hon "jobbar" som jakthund, så det var ju tur i oturen iaf.  Alla tre känns redan som en i gänget!
Välkomna till oss!!!!

Mer att berätta..... Jo killarna på dagis har bestämt sej för att Duxa luktar godast i världen. Hon är kastrerad, men dom beter sej som att hon höglöper :S Stackars Duxa. Hon har fått flytta ifrån sitt rum då hon inte får vara ifred en sekund där. Men hon verkar trivas jättebra i sitt nya rum, med Abbe och Claudia. Hon har så bråttom in dit på morgnarna.
Nero luktar också väldigt gott för vissa. Han är kastrerad han med. Han har lärt sej att säga ifrån, så det är ju skönt iaf! Dom killarna som har det jobbigast med alla goda lukter är Happy, Zeb, Rudolf, Hector, Zappo och Aslan. Hoppas lukterna försvinner SNART så alla kan gå tillbaka till att vara lugna å harmoniska : )

Klart slut för idag : )

RSS 2.0