Lite bilder igen då =)


En klippt Knutte har vart på besök =)Knutte och KeeperAbbe och Tootsie tänker nog skynda då, vi vill gå ut!!Tootsie, Rudolf och Annah ska absolut vara med på bild hahaAxel och ElsaDoglas, Tootsie, Callie och Java busar liteJava, Tootsie och CallieDoglas och Java byter plats =)Aslan ser ut att ha det riktigt skönt =)Pippi, Doris och HectorRumskompisarna Zeb och Felix.


Kan passa på att säga också att den 8:e och 9:e december kommer vår massör Birgitta hit igen. Kanske någon som vill ge sin hund en skön massage i tidig julklapp?? =)


Ha en trevlig helg!!!Hej

Här kommer lite bilder igen =)När det är dags att gå ut så ska det busas =) Här har vi Emmy, Dino, Rocky, Nero och AxelHaha fin bild va? Nero och Rocky ska det föreställa =)SötRudolf och Betty redo att gå ut.Rocky är I madrassen! Busunge =)Rudolf halvt uppåner.Callie och Doglas busar!Nu är äntligen Java tillbaka efter sin kastrering. Skönt att allt gick bra!


Oops!

Ber om ursäkt att vi inte bloggat på ett tag. Bilder har vi från förra veckan och den här, men ingen som har tagit tag i att lägga in dom i bloggen. Sorry. Men här kommer dom =)


Rudolf vill ha godis. Försöker med att ligga med huvudet ner...Huvudet upp......-Snälla dååå! =) Han fick sina godisar för fina ansträngningar hahaPraoelev Emmy gosar hos Hector, Mira, Pippi och StellaEmmy, Mira och PippiStella har varit ute i regnet =)Felix undrar nog varför jag väcker honom med den hemska blixten =)Betty och RockyEmmy och Annah myser.Vackra Duxa.En hungrig Claudia. -Ställ ner skålen nån gång. =)Tulo är på besök idag.Vi har saknat dej massa Tulo!!


Det var allt för idag! Ha det bäst!

RSS 2.0