Min födelsedag!

32 år, vad e det att fira tänkte jag. Åkte som vanligt lite tidigare till jobbet. Hundarna var lika glada som alltid när man kommer på morgonen. Hade väl nämnt i förbigående att jag fyller år snart men trodde väl egentligen inte att Annelie skulle säga så mkt mer än grattis..säga o säga blev det inte heller, hon mer lr mindre skrek GRATTIS när jag kom in :-)
Jag blev glad förstås o skulle öppna kylen för att dricka nåt, o där...högst upp i kylen står en stor fin tårta med mitt namn på! En tårta som jag fått av Annelie o hennes Putte, bara till mig!!
Snacka om att jag blev glatt överaskad. Tack snälla Annelie, världens bästaste chef :-)Ha det så bra allihop, nu jag ska äta mer tårta.


/Petra

Fredag

Hej! Nu har jag varit en dålig bloggare igen, sorry! Men den här gången har jag en liten ursäkt =) Jag har varit sjuk hela veckan å är inte bättre än, så jag har helt enkelt inte orkat. Ingen fantasi. Men snart är det helg, och då har jag planerat bli frisk, så nästa vecka blir det förhoppningsvis fler inlägg här!

Den här veckan började 3 praoelever hos oss. Sasa, Felicia och Tove. Hundarna älskar när det är mer folk här. Efter ett tag iallafall. I början när dom kommer in så måste det skällas och morras för att visa att det här är faktiskt VÅRT dagis haha. Fia gruffar mest av alla. Hon tror hon är drottningen på dagis =) Lilla gumman!
Men så fort dom har vant sej vid att dom faktiskt ska vara här så blir allt jättemysigt. Praoelever är till för att pussa på å kela med =) Såklart ska dom testas på promenaderna också haha. Men det går jättebra för alla tre, och dom verkar trivas här. Har kommer en söt bild på Felicia och Rudolf och Rambo.


=)

Trevlig helg på er!!!

SOL!!!

Äntligen lite sol!!!! Det är så skönt ute! Hoppas isen försvinner fort nu så blir det ännu skönare, slippa vara på helspänn på prommisarna. Imorse när jag vaknade, innan klockan, så vakna jag med ett ryck och var säker på att jag försovit mej då det var så ljust ute : ) Helt underbart att det är ljust både när man åker till jobbet och härifrån!

Det har legat glas på vägen ett tag nu, så idag gick jag ner med inomhussopen å sopade upp allt. Trodde jag ja! På promenaden jag gick efter det så hittade jag massa glas igen fast lite längre ner på vägen. Morr! Man blir så arg på folk som kastar glas omkring sej!!!!! Men nu tror jag vi lyckats fått upp allt. Hoppas!

Här kommer lite bilder på Jaxon och en nyklippt snygg Poggi
Hihi busa busa busa, det är så roligt!

Åsså har vi lilla Callie, som brukar busa massa, hon ligger å sussar å tar upp hela soffan själv : )

2 bilder

Roliga sittstilar! Tidigare har vi ju lagt ut roliga liggstilar, men här kommer 2 sköna sittstilar.


Hector


Nilma

TREVLIG HELG!!

Kängurur...???

Jobbar vi med hundar? Jag vet faktiskt inte.... kängurur? Pälsklädda studsbollar? Jag vet faktiskt inte nu när det är massa snö hahaha. Dom verkligen ÄLSKAR snön =)
Tänk om vi hade haft en rastgård!!!!! Vad kul vi skulle ha!!! SNÄLLA DJURGÅRDSFÖRVALTNINGEN, BYGG EN RASTGÅRD!!!!!!! Vi tar hand om den!

Hmm... nu tror jag ju inte att någon från Djurgårdsförvaltningen läser här, men ändå..... ; )

Nä nu är det dags att ge mat åt dom små liven! Ha det gott


Dålig bloggare

Ja det har jag varit. Men nu kommer en liten uppdatering. Knutte, vår lilla trasselvovve har slutat : ( Kommer sakna dej charmtroll. Knut (som vi kallar han) och hans mamma var här i fredags med en liten present som tack för den här tiden. Det var gulligt! Vi fick en flaska vin och lite choklad. Tack snälla!!!

Appropå att vi kallar Knutte för Knut.... Vi (eller kanske mest jag, Annelie) har smeknamn på många av hundarna! Kanske ni inte visste. Ofta inte alls långsökta smeknamn, men ändå : ) Tex Hector heter ofta Plector,  Zeb - Pebbi, Felix golden - Fellan, Poggi - Poggilogg osv osv : )

Lite nykomlingar har det blivit också. Lilla söta Bobo började i måndags. Han är väldigt försiktig av sej med dom andra hundarna. Men hans mamma säger att han brukar busa, så vi hoppas det lossnar för han snart! Sen har vi ju nygamlingarna Klura och Nella som är tillbaka! Båda verkar tycka det är kul att vara här igen! Nella tyckte ju inte det var jättekul med dagis förra vändan hon gick här, men nu viftar colliesvansen ofta : ) Välkomna hit alla tre!!!


Bobo!
Bilder på Nella och Klura kommer, dom är lediga idag.

Har äntligen kommit ihåg batterier till kameran, så nu ska här fotas igen! Blir nog inga utomhusbilder i det här slasket, tänk om man tappar kameran! Men inomhus iaf....

Såhär gosigt ligger ofta Tulo och Hector tillsammans : )


Såhär på varsin kant är mycket ovanligt : )


Salsa


Jack


Doris


Poggi, Axel och Aslan


Abbe

Det blir mycket vilobilder när man fotar på morgonen ; )

Oj, höll ju på att glömma en riktigt häftig grej! Claudia har ju haft obotlig cancer. Men den har hon på något sätt lyckats bota!! Så häftigt! Hon har inte ett spår kvar av cancern! Har läst brevet från veterinären, där står det att det är ett mirakel! Vår stålmormor!!!! : ) :  )


Nä nu ska jag hänga tvätten. Hörs snart igen!

RSS 2.0