Bilder från v 34
Kajsa hälsar på när det är dags för massage. Delar bädd med DoglasNykomlingen Pepsi busar med de större killarna, Moltas och KoffiKoffi, Pepsi och Elvis2Här är Elvis3 med ocksåDe trivs med sin nya kompis, Pepsi verkar trivas han medMycket bus blev detBoston och Rocky busar de medHär har vi Milla ocksåBoston gillar slangenDoglas har flyttat sig lite närmare KajsaOch här är lilla Pepsi igen, sötnosStor och liten Lagotto, Doglas och PepsiMan blir fotad mycket när man är nyElvis3 och Bobo delar bäddElsa tar upp en egen bädd :)Wille, Bamse och King delar sängPepsi hittar ett benPepsiKoffi och Pepsi busar igenMer busElsa har bytt plats till sängenSer ut som hon vill vara ifredSomnar snart omBamse med


Trevlig vecka!


V 33 -11


Elvis2 och DoglasDoris och Fia bor i löprummet tillsammans


Där dom går omkring å svansar för varandra =)Aslan skäller


Lite busig tror jag allt =) Voff igenKoffi, Zeb å lite av FelixZeb gnager på ett ben


Dela med dig lite då, tycker NilmaVet inte om det är Moltas eller Java till vänster, men till höger Elvis2Elvis3, Felix och Elvis2Milla stod och spanade ut genom fönstret. Jag kom och störde henneBobo sover i skåpet =)Koffi och Moltas delar soffaKanske inte syns så bra på bilden, men Nilma och Koffi leker =)Idag hade vi finbesök av Bobby, Linda och lilla Maximilian. Jättekul att ni kom och hälsade på!! Å tack snälla för dom fina blommorna!


Fina Bobby är nyfiken på kameran =)


Allt för denna vecka. Trevlig helg!!V 32

Fortfarande inte så många hundar tillbaka.  Här ser ni de bilder som tagits under veckan.Doris lipade åt kameranSå jag tog en tillBoston och Rocky tar det lugntDet händer inte så oftaFrasse och Annah busarAnnahFrasseWilleEn avslappnad PoggiKoffiZeb soverBoboBobo ville leka med NilmaPoggiZeb är på bushumörZebAttackpositionen påbörjadMen nu blev han tröttKing på väg att resa sigHan är söt i profilOch framifrån :)


Trevlig helg!


Inte många hundar

Fortfarande har många semester, men här kommer bilder på de som varit här under veckan.Här sitter Frasse och väntarDet var ett kärt återseende mellan Rocky och BostonJa vad vill du?Vi struntar i fröken, kom igen!Kan du kasta bollen? frågar BoboDet är så roligt att hämta denMåste hålla i bollenKan du kasta igen?Snälla?Zeb och jag har dragkampElvis och BoboEn titt in till Boston och Rocky igen, de börjar se lite trötta utLånga tungor får man när man busat mycketNyfikna hundar i led. Bobo och ElvisFrasse och ElvisElvis på promenadFrasse och ElvisFrasse och Elvis på väg upp till dagis igenBobo och Java har hittat något intressantSamtalar liteSå här såg det inte ut sist vi var härSen hittar Java en pinneSom ni kommer att se så ville hon inte släppa den i första tagetBobo är inte lika intresseradJa den är jättefin JavaBra, då tar jag med denEn stolt JavaFia är lite nyfiken på vad Boston hittatFiaBoston hälsar på i köketLekte lite med ElvisHär var vi på hundbadet. Rocky och Boston delar pinneDe samsades bra om pinnenFrasse och Elvis. Hundbadet blev upptaget, så kopplena fick sitta på.Java har hittat en pinne :)JavaSkönt i vattnetElvis tidigt vid stranden innan dagis har öppnatBara Elvis som hunnit gjort tassavtryckElvisSimmar med pinneNu är det bara rullningen kvar, sen går vi tillbaka till dagis :)


Ha en underbar helg!

På måndag är ordningen återställd, då Annelies semester är slut och vi båda arbetar igen :)


RSS 2.0