Nu är vi nyfikna!

Vilka är det som läser den här bloggen egentligen? =)
Skriv under 'kommentarer'.....

=)Fredagslugn

Det märks att det är i slutet av veckan. Många lediga. Nog för att det alltid är lugnt här på morgnarna, men fredagar är oftast lite extra lugna. Dom flesta ligger och sover skönt. Andra gnager ben. Jag brukar ta med mej Nilmas märgben hit när hon är klar med dom. Lägger dom i soffan så får hundarna välja =) Mycket uppskattat.

Den här veckan har annars varit ganska kaotisk. Duxa luktar jättegott tycker killarna. Dom är som galna i henne, sniffar, drar i koppel, far fram och tillbaka. Det känns i axlar att dom varit vildare än vanligt. Men men, snart går det nog över.

Så lite bilder också såklart =)


Söt-Axel i en alldeles lagom stor stol =)Rocky använder samma stol till att titta utGnaga gnaga gnaga. Bäst att ha 2 ben tycker Java =)Felix zzzzzzzzBamse zzzzzzzZeb har också hittat en lagom stor stol =)


TREVLIG HELG!Lite bilder igen då =)


Elsa och Axel busar haha

Smaka lite baraAxel och AslanPippi gnager


Gott gott gottHector har snygg stil som vanligt =)


TREVLIG HELG!!!!!
Doglas busar =) =) =)

Doglas är ju en väldigt blyg kille. När det vankas lek så vill han så gärna vara med, men vågar inte riktigt. Men idag ändrades det!!! Han har busat med tjejerna i köket =) Så himla kul att se!!! Här kommer bildbevis...Alla bilder kanske inte är av bästa kvalitet, men dom är värda att läggas ut ändå tycker vi!


Sen en gullig bild från tidigare i veckan...Doglas och Duxa delar bädd =)Bilder från veckan


Elsa sitter å spanarKeeper ser inte så nöjd ut att bli fotad =)Rudolf väntar på sin kompis... inge roligt å vara självAslan lite suddig, men ser så rolig ut!Klura, Nella, Duxa å halv Claudia =)Claudia långnäsa =DNellaKluraDuxa =)Silver-Fia =)Doglas har morgontvätt


TREVLIG HELG!!Hejsan

Veckorna går så himla fort så lätt att glömma bort att blogga tydligen.
Här e iallafall 2 bilder på vår nya hund Elsa! Hon e en ridgeback, en väldigt trevlig sådan. Hon sitter m Aslan, Axel o Rocky. Än så länge funkar hon m de flesta andra oxå, har t.o.m börjat leka nu. Hoppas det fortsätter så :)


E man lång så kan man t.o.m kika över kanten, sötnos!


Sen har vi haft Gaston här på besök i 2 dgr, en jättesöt boxerkille som e väldigt kelig o go.
Så här ser han ut:

Och till sist en liten tråkig nyhet för oss på Hundcompagniet. Zappo har slutat o börjat på ett nytt dagis , så hans matte får mkt närmare nu. Men om inte Zappo trivs på nya dagiset så vet man aldrig, kanske att han återvänder då :) Kommer sakna den tokstollen! En svart flat för er som inte sett honom.
Vi fick god choklad som tack för den här tiden, det tackar vi för!Vi älskar choklad :)


RSS 2.0