Lite hundar...

Nu märks det att det är semester för många. Vi har väldigt få hundar jämfört med annars. Det betyder att det blir vissa rum med bara en hund i, så nu under juli får många hundar prova på att bo i andra rum. Vilket dom verkar tycka är hur kul och spännande som helst!
Som Axel idag tex, han fick vara i köket å busa med Nilma och Callie. Han var ganska osäker, då tjejerna är ganska vilda tillsammans. Men han  verkade ändå ha jättekul å busade han med. Så nästa gång det blir ett besök i köket för honom så går det nog fortare för han å börja busa. Är kul tycker jag att se hur hundarna beter sej när dom kommer in i en "ny" grupp. Dom flesta går ju med dom flesta på promenad, men just inne i rummen så har ju alla sin plats. Så när dom 3 lekte idag så satt jag bara och tittade i säkert 20 minuter :-) Sen kom Claudia ut oxå för å få lite gos, det är inte varje dag det händer heller!
Idag har det regnat en massa, det är så trist. Dom sa på vädret imorse att det ska komma ett högtryck nu i slutet på veckan, så ja håller alla tummar jag kan!!! Mysigt å jobba med så få hundar när det är fint väder. Då kan man tex ta med sej hela gänget ner till stranden.
Nu ska jag fixa det sista innan stängning, hörs snart igen.

Snart semestertider...

...för somliga :-) Det märks på hundantalet att folk börjar ta semester. Idag har 16 hundar varit lediga! Det är många det!
Massören var här i tisdags och masserade Connie, Java och Kajsa på hemmaplan. Idag kom hon tillbaka för dom hon inte hann med, och det var Happy, Nilma och Frodo. Happy blev så glad när han såg Birgitta, viftade massa på svansen. Sen tvärsomnade han under massagen :-) Om det är någon mer som vill prova på massage är det bara att hojta till, hundarna älskar det + att det är bra för dom. Så det finns bara fördelar ;-)

Annars har veckan varit bra. Lite konstigt väder bara, sol, regn, sol å lite mera regn. Saknar då det bara var sol! Det enda som är skönt med det här vädret är att man inte svettas lika mycket på promenaderna.

Nä nu ska jag lägga in lite bilder på hemsidan. Trevlig helg!!!


Lite sent inlägg, men ändå...

I torsdags, dagen innan nationaldagen, då hann vi med att bada!!! Fredrik var här och hjälpte oss, så han var inne medan jag, Kim, Salsa, Aslan, Zappo, Svante, Felix och Felix 2 gick ner och badade! Så himla mysigt! Och hundarna älskade det :-)
Här kommer lite bilder, fler bilder finns i galleriet.

Fortfarande jätte varmt, inge bad :-(

Alla år tidigare så har vi hunnit gå ner med hundarna och bada på somrarna och sammtidigt hinna gå promenad med dom som inte får bada. Men nu har vi så himla mycket hundar jämfört med tidigare år så vi hinner verkligen inte, ja tycker de är så himla tråkigt.
Vi får bada igen när praktikanterna lr Fredrik är här, en måste ju alltid vara inne, så då blir de mer tid över om han är inne.
Men dom hundarna som är här över juli dom kommer ha de så himla skojsigt, då e vi ute hela dagarna, hoppas jag .-)

Idag kommer en ny hund hit till dagis på Invänjning, lr ny och ny är han väl inte, han gick här när han va 6-8 månader typ, nu har han vuxit på sig, hoppas han är samma goa lilla BAMBO :-)

Sen kan jag hälsa lilla Annah en liten Parsson välkommen hit till dagis :-)

Skönt när det börjar komma in lite småhundar, de e ju bara småplatser vi har kvar nu, med undantag för vissa stora. Till hösten är de några påväg också :-) Snart är de fullt :-)

ha en solig och trevlig dag :-)RSS 2.0