Underbara sol!!

Det är så skönt å jobba på hunddagis när det är sommar!!! Vi njuter för fullt av solen!

Idag var Zeb tillbaka efter en veckas ledigt, Svante blev jätteglad!!! Dom har busat för hela veckan som Zeb varit borta :-D

Just nu ligger alla och sover, man måste ju ta igen sej efter en sån varm dag! Det är helt knäpptyst här, bara tangenterna som låter. Nilma och Vildur har gosat ihop sej i fåtöljen, Salsa ligger upp och ner, Hector myser som vanligt i stora soffan, Bamse ligger som en kanelbulle på sin dyna, Felix, Keeper och Jaxon ligger alla utslagna på sidan. Dom är så goa vovvarna! Doglas vankade precis lite slött över köksgolvet, men inte långt, han skulle bara byta sovplats :-)


Enzo har spräckt en klo igen, det var inte längesen han gjorde det stackarn. Hoppas han kommer tillbaka nästa vecka och inte har ont längre!

Hörs snart igen, å hörrni ni som läser här, lämna gärna en kommentar.....

Nytvättat, och hundhår ÖVERALLT!!!

Gog morgon!

Har städat nästan hela dagiset nu på morgonen, sopar och tvättar.
Men det känns som det är lönlöst att tvätta. De sitter 5 miljoner hårstrån från hundarna kvar i all tvätt, det är ju rent men det ser så himla skitigt ut iaf :-(  Det är ju fällningstider för dom flesta hundarna just nu.
Någon som har några tipps på hur man får bort hårstråna??


Har tagit kort på Katja och Gila så nu ska deras biler också kommer upp på hemsidan, det är bara det att minneskortsläsaren inte verkar funka, så än så länge går det inte.  Annelie får väl hjälpa mig när hon kommer, vilket hon gör närsomhellst.

Idag är det Arnold som är här och gästspelar, vi har saknat dig :-)
Blir massa gos idag *blinkar*


ARNOLD

Intresserade av att kolla in hemsidan???

www.hundcompagniet.com


Konstigt väder

Idag har det varit jättekonstigt väder! Först var det sol å blå himmel. Sen duggregnade det, sen sol igen, sen spöregn, sen mulet. Av med tröjan på med tröjan :-)

Det är första gången på jättelänge som jag jobbar kväll. Det går ju hur bra som helst! Alla sköter sej och är tysta! Eller nåt skall här och där såklart, men inte alls så som jag kommer ihåg det. Blir lite stolt över alla "våra" voffar :-D
Annars har det varit en ganska vanlig dag, Vildur och Nilma röjer i köket, Katja och Stella röjer i nya rummet, Callie och Tootsie i sitt rum. Svante saknar nog sin vän Zeb, för därinne brukar det röjas mest! Men Zeb är ledig den här veckan, så Svante får ta det lite lugnt.

Rufz var här och gästspelade idag. Han var himla glad att komma hit!

RUFZEN

Nu kommer det någon som ska hämta! Hörs igen!

Tisdag idag

En helt vanlig tisdag. Förutom att vi hade en liten jack russel-tjej på invänjning idag, 6 månader. Det gick jättebra, hon verkade tycka det var kul här :-) Katja heter hon, så Katja och Stella delar numer rum, dom bor i det nya rummet.

I rummet med Zeb och Svante busas det som vanligt. Dom kan hålla på hur länge som helst tydligen! Vid deras första möte trodde man inte riktigt det, Svante var väldigt avvaktande och morrade på Zeb. Men Zeb ville bara leka och gav sej inte med sina lekinviter, så tillslut smälte Svante och nu är dom kompisar! :-)

Våra praktikanter är lediga idag, så det hinns tyvärr inte med något dopp. Men det är ju en hel sommar framför oss nu, så det blir nog många härliga dopp!!

Nu ska jag på prommis!

Massage på dagis idag :D

Idag har massören varit här igen. Hon hade 5 stycken att massera denna gång, REKORD :-)

Kajsa, Frodo, Happy, Connie och Riiki var dom som fick njuta en stund.
Hon tog även lite på Zappo, se om han skulle bli lite lugn, men det är som vi alla vet en omöjlighet, haha.Lite jobbigt nu igen på promenaderna, är det inte äta hästbajs så e de nått annat, nu är det gräs. Alla hundar förvandlas till kossor så här på sommaren, det är inte sådär jätte roligt.


Nu kommer det någon, kram kram

 


Hämtade massa leksaker, koppel och godis igår... som ska hängas upp till försäljning :-)
Är det nått ni saknar så är det bara att hojta till så ser vi till att ta hem det.

  

RSS 2.0