Veckans bilder


Söta Cela som kommer på besök iblandBostonBoston och Wille fann varannWille och Boston busarSvårt att få en bra lekbild då de är så nyfikna på kamerakvinnan *L*TedEn trött RysaBertaTed och Elvis3FiaFiaMoltasTed, Berta och Elvis 3, som ska gå ut..därav koppletBerta och Elvis2 busarMillaRockyAnnahBamse, King och ElsaDexter och PoggiDexter och PoggiDexter och AxelAxels sista dag idag :( På återseende hoppas viDexter och AxelAxel låtsassover ganska dåligt *L*Nu är jag vaken!Söt-Axel, vi kommer sakna digTokhundDet är även Bettys sista dag här hos oss, tråkigt tycker viBetty med benTed hälsar på hos Betty *L*Betty går lös på godisgömmanOm man skäller på den kanske det kommer ut godis


Det var allt för den här veckan.

Ha en riktigt trevlig valborg!


Glad påsk!!


Elvis3 och Ted leker


Duxa ligger och kikar från sitt rum =)Siri, Poggi och Aslan


Samma trio


Lek med mej, säger Siri till Aslan =)Siri och Poggi har dragkampDexterEmma i snygg profil, Rocky i bakgrunden med slangen =)


Milla och nykomlingen Boston


Boston och EmmaRocky och Bobby busar med slangenDexter busar med fröken =)


=) Sötnos


Jag har ett såhääär stort gap!Vi har fått lite fler fina påskpresenter. Här ifrån Poggi och från Rudolf. Tack så mycket!!


Och lite mer gottis från Elvis3. Tack så mycket!!


Ha nu en jättetrevlig långhelg!! Hoppas det underbara vädret håller i sej! Glad Påsk!V. 15


Nya stjärnskottet Dexter, en stor och fin kille.Dexter tycker om att sitta i soffanFelix och RysaElsa och Wille busarMer busFrasse och Annah på språngAnnah har dragkampDet var kul tyckte AnnahLilla Frasse i stolenPoggi, Rocky, Milla och Bobby på madrassen i bakgrundenPoggi och RockyBobby håller på att äta upp PoggiHär kommer det att busas för fulltBusEmma vill kolla lägetBusMer busBobby, Poggi och RockyNafsar liteRocky kan leka ensam ocksåMer busDragkamp mellan Bobby och RockyKompisarBobby och PoggiMåste andas lite emellanSen busas det igenoch ännu merEfter bus blir man törstigSen kan man busa lite tillUndrar vad som fick deras uppmärksamhetVi fick besök av Axels matte som kom med påskägg! Tack gulliga du :)

Trevlig helg på er


Fredag igen

Vi har köpt en ny kamera, tyvärr blir det fläckar på de flesta av korten,
så ni inte tror att det snöar inne.
Här kommer alltså veckans bilder, varsågoda.Emma hälsar på i köket, här med ett ben bredvid ElvisElvis före, Emma stolt efterTed och ZebDuxa är inte överförtjust i att Zeb ska sniffa på henneDet luktar gott där hon legat med tycker Zeb och TedZeb och TedZebbe vilar lite på golvetByter till benet i soffan. Nilma nedanförNilma vill smakaVad vill du?Det är mitt ben, tycker ZebDoris får syn på ett ben utanför hennes rumSötnosDoris kikar runt i köket. Nilma och Doglas i bakgrundenZeb försöker nå benetDoris prövar soffanTed gör sällskapFia, Ted, Zeb och DorisZebbe *L*Ett nöjt gäng i köketHär har även Elvis2 kommit in i bildenNu är vi i Elsas rum. Hon har dragkampWille och ElsaNu blev det bus. Ser ut som hon sopat till honom :)BusElsa sjungerFina ElsaKing kikar efter ElsaBamse i närbildKingElsaElvis3Elvis3 spanarRysa och Ted lekerTed och Duxa delar soffa igenTed och DuxaRysa och JavaMilla soverBobby somnar snartSiri ocksåNilma, Java, Rysa och Duxa. Här busas det, dragkamp på menyn.Duxa vill vara medDuxa, Java och NilmaDuxa, Java, Nilma och Rysa


Det var allt för den här veckan!

Ha en trevlig helg :)


V 13


Siri soverVaknar tillSomnar om :)Annah och Frasse sover tillsammansPoggi sover ocksåTrasselsuddNu har Annah och Frasse vaknatBerta, Ted och RysaRysa och Ted *L*Rysa ser galen utBusMycket bus blir detMer busRysa fick bakåtvända öron i leken, sötnosRysa igenSöt-TedTed och Elvis3 busarFrasse hälsar på hos SiriSiri och Frasse busarSist men inte minst! Min fina tårta som jag fick av Annelie och Putte :)
Jag blev 34 år igår, så nu vet ni hur gammal dagisfröken Petra är *ler*

Ha en trevlig helg nu allihop.RSS 2.0