Dålig bloggare

Ja det har jag varit. Men nu kommer en liten uppdatering. Knutte, vår lilla trasselvovve har slutat : ( Kommer sakna dej charmtroll. Knut (som vi kallar han) och hans mamma var här i fredags med en liten present som tack för den här tiden. Det var gulligt! Vi fick en flaska vin och lite choklad. Tack snälla!!!

Appropå att vi kallar Knutte för Knut.... Vi (eller kanske mest jag, Annelie) har smeknamn på många av hundarna! Kanske ni inte visste. Ofta inte alls långsökta smeknamn, men ändå : ) Tex Hector heter ofta Plector,  Zeb - Pebbi, Felix golden - Fellan, Poggi - Poggilogg osv osv : )

Lite nykomlingar har det blivit också. Lilla söta Bobo började i måndags. Han är väldigt försiktig av sej med dom andra hundarna. Men hans mamma säger att han brukar busa, så vi hoppas det lossnar för han snart! Sen har vi ju nygamlingarna Klura och Nella som är tillbaka! Båda verkar tycka det är kul att vara här igen! Nella tyckte ju inte det var jättekul med dagis förra vändan hon gick här, men nu viftar colliesvansen ofta : ) Välkomna hit alla tre!!!


Bobo!
Bilder på Nella och Klura kommer, dom är lediga idag.

Har äntligen kommit ihåg batterier till kameran, så nu ska här fotas igen! Blir nog inga utomhusbilder i det här slasket, tänk om man tappar kameran! Men inomhus iaf....

Såhär gosigt ligger ofta Tulo och Hector tillsammans : )


Såhär på varsin kant är mycket ovanligt : )


Salsa


Jack


Doris


Poggi, Axel och Aslan


Abbe

Det blir mycket vilobilder när man fotar på morgonen ; )

Oj, höll ju på att glömma en riktigt häftig grej! Claudia har ju haft obotlig cancer. Men den har hon på något sätt lyckats bota!! Så häftigt! Hon har inte ett spår kvar av cancern! Har läst brevet från veterinären, där står det att det är ett mirakel! Vår stålmormor!!!! : ) :  )


Nä nu ska jag hänga tvätten. Hörs snart igen!

Kommentarer
Postat av: Putte

kalasbra bilder...alltid lika kul å titta in i bloggen :)

2009-03-09 @ 13:15:12
Postat av: Kim

Shit de där trodde man inte om Hector :-) underbart

2009-03-10 @ 14:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0