Dåliga fotografer

Ja den här veckan har vi verkligen varit dåliga fotografer! Ska bli bättring igen =) Det har varit en bra vecka! Förutom idag då när jag vakna upp å kom knappt ur sängen. Har så ont i ryggen! Läskigt! Det bara måste gå över till nästa vecka så jag kan jobba ordentligt igen! Idag har snälla Petra gått ut med alla hundarna. Eftersom vi har halvdag idag så är det bara 13 hundar här som tur är. Men jag ska krya på mej under helgen!

I början av veckan kom Emmys matte med en massa grejer till dagis. Så himla snällt! Jättemycket fina och användbara saker. Tack så mycket!!!!Zappo har varit på besök här i lite mer än en vecka. Så kul att ha han hos oss igen. Han verkade tycka det var kul att vara tillbaka. Hans matte har varit i Peking. Låter så spännande! Hon kom tillbaka med en fin chokladask till oss med kinesiska muren på. Tack så mycket!!!  =)


Zappo ligger å myser.
Callie kan sova lite hur som helst =) Här kommer en av alla sovställningar


Sötnos!


HA NU EN JÄTTETREVLIG HELG!!!

 


En bild säger mer än ord va?

Det har visst blivit en bildebok av den här bloggen =) Men det är roligare med bilder än text tycker jag =) Så här kommer veckans bilder...


BUSA! Elvis, Nilma och JavaCharlie och jag har dragkampSen måste man visst tugga lite på bytet =)Dino, Nero och Charlie. Haha vad gör Dino?!Mira säger nog -sluta fota mej! =)Nilma och Tootsie myser lite innan promenadSöta Nero med krusiga öron =)Nyvaken liten StellaBamse mitt i gäspen...... å Hector mitt i gäspen =)Kanske inte fångades så bra på bilden, men Dino är busig =)Nella tycker också om att dela stol!


TREVLIG HELG!!!!!Hello!

Här kommer några bilder från veckan =)


NERO BUSAR!!! =)Betty är å hälsar på dom stora grabbarna =)Axel, Betty å RockyNärbild Felix hahahaZeb är så nöjd med att gnaga ben!Elvis, Fia och Java. Att Fia delar bädd med någon hör INTE till vanligheterna =)


Sen vill vi tacka Felix 3 för chokladen! Eller kanske Felix föräldrar =) Jättegulligt av er!!TREVLIG HELG!!!Här kommer bilderna...

... som jag lovade i fredags =)


Säg varsågod nån gång då säger Tootsie =)Schäfrarna! Duxa och EmmyRockyRocky och Axel brukar förstöra madrassen.. Axel togs på bar gärning!Rocky och Elsa busar =)Rocky och jag har dragkampKeeper äterSå en bild från idag. Keeper får massage. Birgitta vill vända på han å ta andra sidan, men han vägrar resa sej haha.Hej

Hann inte riktigt med att blogga idag. Så gör ett litet snabbt inlägg nu =) Sitter hemma, så har inga bilder tyvärr, men lägger upp veckans bilder på måndag!

Brukar ju skriva att jag älskar mitt jobb och allt är så fantastiskt. Det är det också, men inte HELA tiden =) Idag hade jag en riktigt jobbig promenad! Hade 6 hundar med mej. Fick först ett hundmöte med 2 lösa hundar, då vänder vi och går åt andra hållet med hundarna ganska tätt efter. Mina var väldigt intresserade bakåt. När jag lyckats skaka av mej dom så får jag 3 hundmöten till på raken. Hundarna jag hade med mej är inte jätteduktiga vid hundmöten, så det blev väldigt jobbigt med lite utfall och massa skall! Jag var rätt matt och svettig så satte mej i skogen. Hundarna fick också sitta. Jag var inte så nöjd med dom just då =) Till saken hör att 2 av hanarna var väldigt intresserade av en av tikarna som var med, så dom var väääldigt jobbiga. Den prommisen klassas lätt som min jobbigaste någonsin! Haha sånt här kanske man också ska berätta någon gång ibland så det inte verkar för bra för att vara sant att jobba på hunddagis =)

Tänkte tipsa om en sak också för dom som inte redan vet om det. Ute på Drottningholm finns det ett ställe som kallas Hundarnas Ö. 2 stycken jättestora öar där hundar får springa fritt. Jättemysigt ställe och hundarna älskar det!!!

TREVLIG HELG!!!Höst

Ja nu är det höst och kallt! Men ändå fint väder. Tänk om hösten kunde vara såhär fin hela tiden, och sen kommer en lika fin vinter med massa snö! Skulle inte det vara skönt?! Jag hoppas på det iaf =) Tiden går så fort! Här på dagis säger jag och Petra att det är fredag hela tiden haha. Veckorna bara springer förbi! Så skulle man nog inte känna om man inte trivdes på jobbet. Man kan nog säga att vi har världens bästa jobb =) Alltid en glad svans nånstans som möter en. Vissa behöver man bara titta på så sätter svansen igång. Härligt!

Här är en bild på Charlie när han busar, en ganska dålig bild men ändå. Det hör inte till vanligheterna, så måste lägga ut den!


Haha han ser lite galen ut!


Nu när det är kallt ute så måste man ju hitta nåt sätt att värma sej på. Då kan man lägga sej tätt intill någon hund, som Duxa och Nilma på den här bilden:


mysigt att ligga nära!RSS 2.0