Pension

Idag är Claudias sista dag här hos oss =( Nu går hon i pension. Som ni sett i tidigare inlägg så kallar vi henne Stålmormor. Precis vad hon är det, hon har tagit sej igenom mycket! Så nu är hon värd lite lugn och ro. Men vi kommer att sakna dej vår fina Claudia!!! I 3 år har du varit här hos oss. Kom och hälsa på när ni kan =)Vi fick en tårta av Claudia med husse och matte. Så gulligt av er! Tack snälla!


Mmmm! Så fin påsktårta


Idag är även Callies sista dag =( Busfröet Callie. Lite över 2 år blev det för Callie på Hundcompagniet. Vi kommer sakna dej massor också! Blir tomt och tyst i köket utan dej! Hoppas även att ni kan komma och hälsa på oss någon dag.


Fina Callie med sina tokiga upptåg

Sen har vi några andra bilder från veckan, inte många, men dom måste visas =)


Hector har vart på besök i Tootsies rum. Observera att här ligger Tootsie i soffan...Idag sitter Rocky i soffan, men Tootsie tycker det är bätter under hahaSötnosan!


GLAD PÅSK ÖNSKAR VI ER!!!

Sorry!

För jag är så dålig att blogga, det kommer massa annat ivägen varje gång jag tänker tanken. Å tro mej, jag tänker på det mycket oftare än det sker =) Tanken som räknas... eller.... nä kanske inte i det här fallet. 

Men här rullar det på som vanligt. Förutom att några hundar har slutat hos oss =( Rudolf, Stella och Fanny. Vi saknar er allihopa! 

Skulle man kunna våga tro att våren är här nu? Hoppas, hoppas, hoppas! Kan ni tänka er så skönt med en torr promenad på barmark? Det längtar vi efter! Har varit jättemysigt med vinter, men den blev lite lång. 

Så till bilderna...

 
Elsa har kurat ihop sejJava tycker hon får plats =)Felix lite nonchalant =DElvis gnager benKajsa och Mimmi har varit på besök för varsin massageElvis och Felix med liten Fia i bakgrundenStora Aslan gör sej så liten i soffan =)


TREVLIG HELG i plasket!Voff

Här kommer bilder igen till bildeboken =)Milla och Rocky röjer


Då får man såhär lång tunga =)Hector ligger och funderarClaudia och FannyFanny och DuxaFina ClaudiaBetty var helt vild med kongen =)Krafsa krafsa krafsaCharlie busar med ett benHaha kunde inte låta bli, söt-CharlieMilla och Tootsie
RSS 2.0