Vilka soffpotatisar :-)

Vilka soffpotatisar :-)Idag har vi haft halvdag på dagis, och då har det inte varit så mycket hundar.
Vi passade på att storstäda, inte lika mycket grus inne nu men destå mer hundhår nu när alla börjar fälla.

Ta det lungt nu på valborg och hoppas ni har det bra :)
Och tack snälla Uffe för vinflaskorna!! Det var gulligt :-)

Dagisets första sommar dopp :D

Oj vilket härligt väder dom har bjudit på dom 2 senaste veckorna, och det är vi väldigt tacksamma för att slippa all lera.
Jaxon, Felix(I), Salsa, Keeper, Zappo och Callie har tagit sitt försa dopp på dagis för i år, alla va så himla glada :)
Det är synd att man inte hinner ta med alla hundar på samma dag, tiden bara rinner iväg när man har roligt. Sen har vi ju dom hundarna med det "tråkiga" fästingmedlet som man droppar i pälsen då kan dom ju inte följa med och bada, det tycker både vi och dom är lite tråkigt.
Nu hoppas vi bara att sommarvädret håller i sig så resten av hundarna kan bada.


ha de brau så ses vi på måndag igen :D

Helg igen

Nu är det plötsligt fredag igen! Veckorna går fort, men det sägs väl så att tiden går fort när man har roligt :-)
Vilda har slutat hos oss :-( vi kommer sakna henne mycket! Hon är så charmig med sina upptåg!
Zeb har börjat hos oss, en blandning rottis/ridgeback, en stor ståtlig kille. Han har funnit sej tillrätta här väldigt fort.

Vi har haft toppenväder hela veckan, så skönt! Både vi och hundarna tycker promenaderna är mycket roligare i vårsolen.

En roooolig nyhet här på Hundcompagniet är att Bella är gravid!!! GRATTIS!!!! Hon har precis fått veta det själv, så man får hoppas att allting går bra! En liten Hundcompagni-bäbis kommer till världen i vinter :-D

Trevlig helg!!

Klotter :(

Imorse när jag kom till jobbet blev jag lessen. Det var massor med fult blått klotter lite överallt, och på vår skylt!!!! Så onödigt!! Men! Vi upptäckte ganska snart att det var "snällt" klotter, så det gick att ta bort, så skönt! Så nu är det fint där nere igen :-D

Annars är allt som en vanlig måndag, hundarna brukar vara lite busigare och livligare efter helgen. Vilda har flyttat in till Zeb efter en liten dispyt med Emmy, så Zebbe verkar mycket nöjd med att ha fått en buskompis! Dom är så söta ihop!

Keeper är på sånghumör idag, han sjunger för full hals inne hos sej haha. Men nu är han ute på promenad, så vi får väl se om han är lite lugnare när han kommer in.
Nu ska jag strax ut på min andra promenad oxå!
Ha en trevlig vecka! Hörs snart igen

Super vecka.....

Denna vecka har varit jätte bra, föutom vädret.
Vi önskar oss mer sol och värme, mindre lera i skogarna.

Vi har haft 3 jätte bra praktikanter, gjort om lite i köket har Fredrik gjort också, nu finns det mer plats till hundarna där. Hel nöjd :D

Jaxon är helt knäpp på promenaderna, han är ganska dragig i koppel men har man en boll i fickan och han är lös så e han verkligen inte långt ifrån en
De e skönt att han kan springa av sig lite, liten och energisk :D

Vincent var och hälsade på oss i tisdags, han är en Grandis, ganska stor alltså. Han och Stella som är en liten JackRussel busade jätte mycket, såg ganska roligt ut men Vincent var jätte duktig mot henne.

Ella var också varit och hälsat på, Hector kunde inte riktigt hålla sin näsa i styr, då Ella precis har löpt, haha han blev tok förälskad. Han brukar vara jätte duktig med löptikar men Ella kunde han inte motstå.

Ha en trevlig helg alla hundar så ses vi på måndag :D

Nu är de fredag!!

Ja nu är det fredag, det märks både på oss och hundarna :D
Nu är de en halvtimme kvar på dagen och det är några hundar kvar som ska hämtas. Har tränat Zappo så att han skulle vara lugn vid hämtning, men där trodde jag fel :( Det är nog en omöjlighet ;-) men kul hadde vi :D

Tränade lite kontakt och förbuds övningar med Felix (Springer) men han trodde bara att mamma skulle komma vid dörren, men de gick bra iaf när han insåg att hon inte skulle komma.

Emmy och Vilda har lekt med dom nya "bjäller bollarna" jag som trodde att det bara var Jaxon som älskade dom.

Å jag blir så arg på all denna hästbajs som ligger i skogarna, varför e de inte samma regler för dom som för hundarna, kan vara att ingen äter
hundbajset men hundarna äter hästbajset :(

nu ska ja städa klar sen packa mina hundar och gå hem, trevlig helg på er allihopa

Nya bilder

Nu finns det lite nya bilder i galleriet - 2008. Det dyker upp lite nya bilder då och då, så håll utkik :-)

Vår!!

Nu verkar äntligen våren vara här!!! Så skönt! Det är visserligen fortfarande väldigt lerigt i skogen, men eftersom vädret är fint så går det bättre :-)
Hundarna har vårkänslor, dom är glada och pigga! Bamse, Keeper och Svante är tillbaka efter lång påskledighet, och dom verkar tycka det är kul att komma tillbaka, vilket uppskattas av personalen, då har man gjort nånting rätt ;-)
Imorgon kommer en hund på invänjning, en blandraskille på 3 år. Så förhoppningsvis börjar en ny kompis snart!
Nu kommer någon och lämnar.... hörs igen!

RSS 2.0