Härliga sommar!!


EmmaElvis 2 och Skorpan busar


BubbaEmmaBubba och nån av flattarna =)Lill-ElvisMilla vägrade bada =)Emma och Lill-ElvisSimma simma simma =)Zeb, Skorpan, Elvis och FelixSamma gängZeb är intresserad av SkorpanJava har druckit klart, Zebs turZeb, Skorpan o ElvisElvisKeeper har precis fått massage, vill inte gå upp!Dragkamp med Dino, Bamse tittar påMer dragkampSöt-Annah i ytterligare en skön sovställningMidsommarpresenter från Rockys husse o matte. Tack snälla!!Gott midsommarbubbel från Keepers husse. Tack så mycket!Nero hade sin sista dag hos oss igår. Då kom han med avslutningspresenter till oss. Tack snälla, vi blev jätteglada!
Kommer att sakna dig Nero!
Vila i frid Pippi

Världens bästa Pippi har lämnat jordelivet. 9 fina år fick hon leva. En sådan glad och snäll hund! Hon saknas oerhört av sin husse och matte och av oss.

Vila i frid vår fina lilla Pippi

Saknar dej sötnos!
Rubrik?

Lite bilder igen då.... Först vill vi hälsa Skorpan välkommen till oss!! En go liten flat-tik som verkade gilla dagis från första stund =)


SkorpanSvårt att fånga svarta hundar på bild... =)Elvis och SkorpanLill-Elvis försöker leka med Java......men fick ge upp för den här gångenFia är inte så nöjd med att sitta i löprummetFelix med sina fina öron =)


Här kommer Doris med kongen:

Kanske man kan slicka ut karamellerna......näe, jag vet inte =)Bubba special =) m m...

Jag sa ju tidigare att Bubba skulle få ett eget inlägg, och här kommer det. Visst, han var med på bild i förra inlägget också. Men här kommer Bubba in action =)


Medan man väntar på kompis kan man leka med kongenSmask smask-Neeej, den flyr =)Rocky på besök... han är där under Bubba =)BUSA!=)Full fart!!


Här kommer lite andra bilder från veckan:Felix och Emmy vilar liteVäckte visst Emma med kameranNilma är van fotomodell, så hon vaknar inte =)Milla och Rocky


TREVLIG HELG!!!1 juni

Då är det sommar va? Hoppas! =)

Som vi skrev i tidigare inlägg så är ju Petra delägare här nu. Birgitta, vår hundmassör var så gullig och köpte med sej en tårta för att fira det. Tack snälla du! Smarrigt var det.Sen några bilder på vår nya stjärna, Bubba:


SnyggingGäspPosar lite =)


Förra veckan hade vi två praoelever här, det var längesen. Här har vi Viktoria med Elvis

 


Det var det för nu. Nu ska jag äta frulle =) HejsvejsRSS 2.0