Lite bilder...


Rudolf och Betty delar dyna =)Doris och jag myser liteBettyEn liten Dino =)Rocky och Axel, för en gångs skull busar dom inte haha


Tiden går fort!

Vi hinner inte med att blogga. Man har vant sej lite med att det är få hundar här. Men nu har nästan alla kommit tillbaka från semestrar. Jättekul att träffa alla glada igen!!! Men man saknar dom som har slutat =(

Nu har hela den här veckan vart full rulle, så nu börjar vi komma in i det igen =) Så förhoppningsvis blir vi bättre bloggare också!

Vad har hänt här då......
Axel har ju varit ledig från dagis väldigt länge, men är nu tillbaka. Han och Rocky har funnit varandra! Dom busar å busar å busar tillsammans =)
Felix (springer spaniel) har busat med mej (Annelie)!!! Det var längesen! När han var liten gjorde han det nästan varje dag, men när han blitt vuxen så har han slutat. Men häromdagen så tyckte han att nu är det dax igen =) Så himla roligt! Gulle-Felix! Han har blivit allmänt gladare tycker vi. Kul att se!
Doglas har också busat lite med Java. Han har inga problem att busa utomhus, men inomhus är lite läskigt. Men med Java vågade han =)
Annah har ju en "egen" stol att ligga i här. Men hon börjar mer och mer lägga sej i soffan. Såhär skönt kan man sova där =)Annars har det nog inte hänt något speciellt. Förutom då att alla är tillbaka =) Sen tycker jag stämningen här är gladare överlag. Hundarna verkar glada att gå på dagis igen = )

Fick ett mejl av Bobos föräldrar. Bobo har ju tyvärr slutat här då det var väldigt lång resväg. Men dom skrev så fina ord om oss. Vi blev rörda, Tack! En rolig sak som stod var att dom hade varit här för att försöka få Bobo att bada en helg. Så när dom var på väg tillbaka till bilen så hade Bobo sprungit upp till oss å skulle gå på dagis tyckte han haha. Det är ett bra betyg för oss!!!! Tack igen för det fina mejlet! Vi saknar er också.

Nu ska jag kramas med hundar, vad ska ni göra?  ; )

TREVLIG HELG!!!!!Ny stjärna!

Japp vi har en ny liten stjärna här - Betty. Hon började i måndags. Gick väl inte så bra i början. Hon verkade tänka lite att anfall är bästa försvar. Så vi vågade inte riktigt låta henne sitta ihop med någon annan. Men sen nu när timmar och dagar har gått så går det bara bättre å bättre för henne! Så roligt! Hon och Rudolf (som hon flög på första dagen) är nu jättebra kompisar och busar mest hela tiden =) Hon var nog bara rädd precis i början, en helt ny situation och så.

Det var väldigt svårt att fånga en bild på dom 2 små busarna, men lägger upp dom som blev ändå =)Dom är liiite suddiga, men bättre än inga tänkte jag =)


Sen efter allt busande kan man sova ihop också =)

Prins Felix =)


Sååå söt!


BAD!

Massa bilder från gårdagens bad =)Petra, Annah å FelixKeeperPlaska =)Sötkeeper simmarZeb törs inte simmaEmmy busarNilmas näsa, Keeper å AnnahRockyEmmy å Petra busarFia med sjögräs på svansen hahaEmmy ruskar sejRocky smakar lite på sjögräset =)Rocky å ZebSnygging!


Så, det var dom vi hade för den här gången. Nu väntar ännu en härlig dag på Hundcompagniet =)
Nu ska jag äta frukost. Hej så länge.


Tillbaka från semestern

Japp, nu är jag (Annelie) tillbaka igen! Är så kul att träffa alla igen!! Visst har jag varit här flera gånger och hälsat på när jag varit ledig, men har ju inte varit så många hundar här. Har haft en jättebra semester!! Men det bästa med semestern är väl att ha ett jobb att komma tillbaka till... har jag hört haha.

Tack snälla Totte för du har jobbat för mej =)

Idag har några voffar fått bada igen =) Dom ÄLSKAR det! Är så nöjd med att vi ligger så nära vattnet så man kan ta sej ett dopp eller två!

Lite bilder från idag:


AnnahStella, Annah och FelixAnnah, Stella och Felix plaskar =)Efter ett tag tyckte Stella det var för kallt, så hon klättrade upp i Petras famn. Sötnos!


Sen ett kort på en trött Callie. Såhär trött blir man av att leka med galen Rocky

ZzzzzzzRSS 2.0