Fredag!

Ja så var det fredag igen. Å idag har det märkts att det är fredag. Hundarna har skött sig jättebra, vilket dom brukar göra mot slutet av veckan. På måndagar har många glömt hur man gör på dagis :-) Fint väder har vi lyckats få oxå! Så skönt! Hussar och mattar hämtar tidigare än vanligt också, å det är ju ett tecken på fredag det med!

Annars har det nog inte hänt så mycket idag.... eller jo förresten! Mira ville leka med hundar idag!!!!!! Sensation! Hon är ju vanligtvis väldigt reserverad mot hundar och tycker det är lite äckligt när dom kommer för nära. Men imorse när Callie kom till dagis så hoppade hon ner från sin fåtölj och gjorde lekinviter!!!!! Flera stycken tillåme! Så roligt!!!!! :-D Det är jättekul att följa hennes utveckling! Måste komma ihåg att berätta det för hennes husse och matte.... jag har inte världens bästa minne :-S men en sån grej borde jag komma ihåg :-)

Annah den lilla busråttan knyckte en leksaksand när hon skulle hem haha. Kim hade packat ner lite grejer i en påse som ska tillbaka till affären, men Annah snabb som hon är fick tag i en mjukisand och började busa järnet. Men den gick och torka och fixa till så den ser ut som ny! :-)

Nu ska jag gå och diska. Trevlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0