Äntligen lite snö!!!

Ja oj så mysigt det har varit nu när det äntligen blev lite snö! Hundarna älskar det! Tyvärr är batteriet slut i kameran, så inga roliga bilder : ( Måste köpa!!! Hög prioritet : ) Sen är det inte lika halt att gå på promenad när det är snö ovanpå isen. Många hundar får små tokryck ute, så gulligt! Dom går helt lugnt, sen helt plötsligt bara spritter det till. I vanliga fall får dom ju inte leka i koppel, men nu har vi haft lite överseende med det. Dom verkar ju få extraenergi allihopa när det är snö.

Just det, vet inte om jag berättade det. Men Klura och Nellas (dom gick här förut och börjar igen i mars) matte var här för 2 veckor sen och följde oss en dag. Hon fotade för en artikel som hon ska sälja in till collieklubbens tidning. Förhoppningsvis också till några andra rasklubbar : )  Sen imorgon kommer Axels matte hit och fotar. Hon går någon fotokurs, så det visas bara på kursen, men ändå. Vi har blivit riktiga fotomodeller här haha. Eller inte vi, hundarna!

Hector och Tulo har blivit bästisar. Dom busar lite ihop, dom ligger och gosar tillsammans. Precis som om Hector har adopterat Tulo : ) När Tulo går hem på eftermiddagen så gråter Hector. Han har aldrig brytt sej förut när någon har gått hem. Ska försöka fånga en gos-bild på dom någon dag!
 
Nu har jag bara några bilder som redan fanns i kameran. Lite blandad kompott från gångna veckan....

Rudolf och Rambo


Kompisarna Nilma och Java sover ihop.


Haha försökte fånga när Stella och Annah busar i löprummet, men det var lättare sagt än gjort det!


Haha igen, dom är så snabba!


Nilma, Tootsie och Abbe. Abbe brukar vara en stund i köket på morgonen...


...Då får Duxa hela soffan för sej själv : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0