Tiden går fort!

Vi hinner inte med att blogga. Man har vant sej lite med att det är få hundar här. Men nu har nästan alla kommit tillbaka från semestrar. Jättekul att träffa alla glada igen!!! Men man saknar dom som har slutat =(

Nu har hela den här veckan vart full rulle, så nu börjar vi komma in i det igen =) Så förhoppningsvis blir vi bättre bloggare också!

Vad har hänt här då......
Axel har ju varit ledig från dagis väldigt länge, men är nu tillbaka. Han och Rocky har funnit varandra! Dom busar å busar å busar tillsammans =)
Felix (springer spaniel) har busat med mej (Annelie)!!! Det var längesen! När han var liten gjorde han det nästan varje dag, men när han blitt vuxen så har han slutat. Men häromdagen så tyckte han att nu är det dax igen =) Så himla roligt! Gulle-Felix! Han har blivit allmänt gladare tycker vi. Kul att se!
Doglas har också busat lite med Java. Han har inga problem att busa utomhus, men inomhus är lite läskigt. Men med Java vågade han =)
Annah har ju en "egen" stol att ligga i här. Men hon börjar mer och mer lägga sej i soffan. Såhär skönt kan man sova där =)



Annars har det nog inte hänt något speciellt. Förutom då att alla är tillbaka =) Sen tycker jag stämningen här är gladare överlag. Hundarna verkar glada att gå på dagis igen = )

Fick ett mejl av Bobos föräldrar. Bobo har ju tyvärr slutat här då det var väldigt lång resväg. Men dom skrev så fina ord om oss. Vi blev rörda, Tack! En rolig sak som stod var att dom hade varit här för att försöka få Bobo att bada en helg. Så när dom var på väg tillbaka till bilen så hade Bobo sprungit upp till oss å skulle gå på dagis tyckte han haha. Det är ett bra betyg för oss!!!! Tack igen för det fina mejlet! Vi saknar er också.

Nu ska jag kramas med hundar, vad ska ni göra?  ; )

TREVLIG HELG!!!!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0