Vissa slutar :-(

ja så tråkigt är det! Smilla, Klura och Nella slutar på grund av flytt. Å Katja slutade förra veckan för hon behöver bara vara ensam 2 timmar per dag utan dagis. Gila slutar snart också. Så himla tråkigt!! :-( Vi kommer sakna er!!! Det enda lilla positiva vi kan se är att ingen slutar pga oss, att vi har gjort något fel.......

En gammal favorit är på väg tillbaka, Yrra kommer börja hos oss igen i slutet av oktober! Sen har vi en ny liten sötnos också, Mios, en liten dvärgschnauzerpojke! Välkommen till oss! Han och Rudolf har så kul ihop :-)

Annars rullar det väl på som vanligt här. Vi har hjälp av praoelever nu när terminen är i full gång igen. Just det, vi har köpt en ny tvättmaskin!! Så himla skönt! Vår förra gick sönder för ett tag sen, men den har hängt med länge ändå med tanke på att den var begagnad när vi köpte den. Men nu har vi en sprillans ny, så hoppas den hänger med i MÅNGA år! Det var inte världens lättaste å köpa maskinen.... Var på Elgiganten i Barkarby först, men den "försäljaren" var så himla dålig. Verkade som han inte ens ville sälja en maskin! Alla skulle gå sönder om man använde dom lät det som haha. Så vi gav upp å åkte iväg till Stinsen istället dagen efter. Där hade dom betydligt bättre personal, så där blev köpet gjort :-)

På fredag kommer vår fantastiska hundtränare Johan hit igen! Ska hjälpa till lite med dagishundarna så vi får en sån trivsam miljö här som möjligt! Det är så roligt å lärorikt när han är här, så det ser vi fram emot!!

Nu ska jag gå å busa lite med voffarna! Ha det så bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0